; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

162831764_841208083097188_7295001725621623870_n

Conflictul dintre Jador și Sorin escaladează la „Survivor”. Faimosul și Războinicul au avut puțin până la bătaie

19 March 2021

Jador a revenit aseară, 18 martie, în emisiunea „Survivor România' de la Kanal D, după a stat spitalizat două săptămâni, în urma unei accidentări serioase la picior.

 

Două săptămâni de spitalizare i-au fost de ajuns pentru a se reface, însă nu complet. Faimosul nu a intrat încă pe teren, pentru moment ocupându-se de atmosferă și pentru a susține moralul echipei lui, Faimoșii.

La  puțin timp după ce a revenit pe banca colegilor lui, Jador a reușit să-l scoată din minți pe Sorin, Războinicul cu care duce lupte grele de când au descoperit că se antipatizează reciproc.

Tensiunile care vor apărea între cei doi vor fi difuzate în ediția de vineri, 19 martie.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în această seară pentru imunitate, așa că ambele echipe se gândesc deja la strategii și la numele membrului pe care urmează să-l treacă pe foaie la Consiliu.

Conflictul care a izbucnit între Sorin și Jador va continua pe ecrane și în această seară. Războinicul l-a acuzat pe Faimos că se preface că este lovit la picior.

De aici nu a fost mult până când s-a reaprins scânteia războiului dintre Jador și Sorin, puțin lipsind ca cei doi să nu se ia la bătaie. „Ești un terminat și un prefăcut. Nu ai nimic la picior', i-a spus Sorin lui Jador.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare