Homepage  / Televiziune

Conflict puternic între Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, la Asia Express 2024. „Asta nu e echipă. O echipă nu face asta”

Conflict puternic între Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, la Asia Express 2024. „Asta nu e echipă. O echipă nu face asta”
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express este difuzată luni, 23 septembrie 2024, la Antena 1. Urmează cursa pentru mult râvnita imunitate care vine la pachet cu biletele pentru următoarea țară de pe traseul Asia Express: Malaezia. În timpul cursei, are loc o discuție aprinsă în Mihai Găinușă și Oana Paraschiv.  

Concurenții luptă pentru imunitate, la Asia Express – 23 septembrie 2024 

Jocul de amuletă de la Asia Express de la începutul etapei a patra a competiției a adus victoria echipei Adi Nartea – Cosmin Vîjeu, care s-au confruntat în probele de pe plajă cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și cu Ioana State și Mane Voicu. Amuleta le-a adus câștigătorilor și un Joker foarte puternic. Dacă îl vor folosi, restul perechilor vor fi nevoite să oprească doar mașini albe la autostop – o condiție care poate da peste cap ordinea de pe traseu. Ce decizie vor lua Adi și Cosmin telespectatorii vor vedea în această seară, de la ora 20:30, când se va desfășura cursa pentru imunitatea care aduce biletele de Malaezia.  

În această seară, echipele vor descoperi Thailanda satelor pescărești… cu miros specific. Ca să prindă peștele cel mare, concurenții vor merge prin apă, până la bărcile pescarilor, întrecându-se în capturi de diverse specii – dar se vor confrunta și cu probe care le-ar putea tăia pentru totdeauna pofta de pește. „După primele două înghițituri, am simțit o minge de foc în stomac și m-a luat amețeala”, a povestit Ioana State despre efectul unui aliment tradițional thailandez care este în meniul obligatoriu al victoriei. Cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla în ediția de diseară. 

Adi si Cosmin au luat amuleta si JokerulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Autostopul cu miros de pește pe drumuri pustii se va dovedi și el o provocare aproape de netrecut pentru unii concurenți. Iar pentru Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, tensiunea cursei va exploda într-un conflict cu replici grele.  

„Asta nu e echipă, îmi pare rău. O echipă nu face asta. Aș vrea să-mi schimb coechipierul. Știam cine-mi ești, Mihai, dar chiar cum te-am văzut aici…”, au fost cuvintele Oanei. Ce a provocat conflictul și care au fost urmările lui telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1, de la 20:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton