Homepage  / Televiziune

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite Nordsjaelland – FCSB și Aktobe – Sepsi, din turul 3 preliminar al competiției

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite Nordsjaelland – FCSB și Aktobe – Sepsi, din turul 3 preliminar al competiției

de Tavi Cojocaru,

Nordsjaelland – FCSB, returul duelului din turul 3 preliminar din Conference League, va avea loc joi, 17 august, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Antena 1.

În tur, pe stadionul din Ghencea, FCSB – Nordsjaelland s-a terminat cu o remiză albă, dar toată lumea a rămas impresionată de jocul danezilor.

Aceștia au dominat categoric meciul și, mai mult, deși au evoluat 30 de minute în inferioritate numerică, nu i-au lăsat pe „roș-albaștri” să tragă nici măcar un singur șut pe poartă.

FCSB și-a amânat jocul cu Hermannstadt Sibiu din campionat, pentru a fi odihnită la returul cu danezii.

În schimb, nordicii au jucat în campionat și au câștigat cu un categoric 5-0, în deplasare, contra celor de la Randers.

Nordsjaelland – FCSB: bucureștenii l-au pierdut pe Edjouma

FCSB a pierdut un jucător între cele două manșe ale „dublei” cu Nordsjaelland. Puternicul mijlocaș francez Malcom Edjouma a fost vândut la Bari, în Serie B din Italia.

Meciul de la Farum se va juca pe un teren special, acoperit cu un covor artificial, nu cu gazon.

„Nu putem căuta scuze. Trebuie să jucăm pe această suprafață de joc, ăsta e terenul. Trebuie să ne adaptăm. Asta înseamnă până la urmă fotbalul, adaptarea la toate condițiile.

Nordsjaelland e o echipa care pasează bine, joacă pe un gazon pe care îl cunoaște bine. Dar organizarea noastră poate compensa.

Și noi avem un atac bun, nu doar ei! E un meci între două formații de calitate, și noi am demonstrat că putem marca ușor. Le știm punctele tari, le știm și slăbiciunile”, a spus Elias Charalambous, antrenorul bucureștenilor.

Dacă se va califica, FCSB o va întâlni în play-off pe învingătoarea duelului dintre Partizan Belgrad și Sabah (Azerbaidjan). În tur, azerii s-au impus cu 2-0.

Aktobe – Sepsi: misiune grea pentru covăsneni

Returul Aktobe – Sepsi va avea loc joi, 17 august, de la ora 19:00, și va fi transmis în direct de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

În tur, Sepsi a remizat pe teren propriu cu Aktobe, scor 1-1. Dacă se vor califica în faza următoare a competiției, cei de la Sepsi se vor duela cu învingătoarea „dublei” dintre Bodo Glimt (Norvegia) și Pyunik Erevan (Armenia). În tur, norvegienii au câștigat cu 3-0.

Meciurile de joi, 17 august, din Conference League ale echipelor din România:

  • Aktobe – Sepsi, ora 19:00, în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • Nordsjaelland – FCSB, ora 20:00, în direct la Antena 1

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton