; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hotel Transylvania 3   TV Mania (1)

CONCURS: TVMania te invită la vizionarea filmului „Hotel Transilvania 3”

17 July 2018

TVmania te invită la vizionarea filmului „Hotel Transilvania 3'. Participă la concurs și poți câștiga o invitație dublă! Cum participi? Completează formularul şi răspunde la întrebarea: Care este revista ta preferată?

 

Câștigatorii vor fi anunțați prin e-mail, pâna la data de 18 iulie 2018. TVmania îţi rezervă dreptul de a alege participanţii.

Nume (*)

Prenume (*)

(Email *)

Care este revista ta preferată? (*)

Prin bifarea căsuțelor de consimtământ, declar:

Că sunt de acord și accept în mod expres să îmi dau consimțământul explicit și neambiguu pentru prelucrarea datelor mele personale furnizate în cadrul campaniei, în scopul promovării campaniei și folosirea acestora pe orice canale media, inclusiv în țări terțe din UE, în scopul mediatizării acesteia și în orice scopuri compatibile, conexe și corelate.

Că sunt de acord și accept în mod expres să îmi dau consimțământul explicit și neambiguu pentru prelucrarea datelor mele personale furnizate în cadrul campaniei, în scopul primirii de la Ringier a unor comunicări în scopuri de marketing direct (comunicări nesolicitate) și a îmi fi prelucrate, în acest sens, datele (de contact) cu caracter personal furnizate

În cazul în care nu vă exprimați consimțământul prin apăsarea butonului de confirmare de mai sus, nu vă vom mai putea trimite comunicări în scopuri de marketing direct, decât în măsura permisă de reglementările legale în vigoare. Pentru informații suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturile în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Ringier România, vă rugăm să consultați nota de informare atașată AICI

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare