; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenții „X Factor” au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE

Concurenții „X Factor”, transformări de look pentru galele live

07 December 2016

Vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1 încep Galele LIVE „X Factor', iar concurenții care vor intra în această etapă a show-ului au deja parte de un regim drastic: au intrat în casa „X Factor', Răzvan și Dani le-au luat telefoanele pentru că nu au voie să le folosească, iar stiliștii emisiunii lucrează intens la schimbări de look spectaculoase.

[Not a valid template]

Cei opt concurenți plus cel de-al nouălea, alesul publicului, au parte zilele acestea de un adevărat tratament de vedete. Vor trece prin niște schimbări de înfățișare care îi uimesc de la o zi la alta chiar și pe ei.

Unii dintre ei vor renunța la plete, își vor schimba culoarea părului, vor îmbrăca haine de scenă și se vor mira atunci când se vor privi în oglindă.

Pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor'. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carlas Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 OClock. În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare