; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei 7 concurenţi X Factor le aduc un tribut lui Michael Jackson și lui Elvis

06 December 2012

Sâmbătă, va fi din nou show pe scena X Factor. Concurenţii care au trecut de selecţia publicului vor da piept cu o nouă provocare.  Ioan Man, Natalia Segelean, Dragoş Udilă, Tudor Turcu, Ioana Anuţa, Iulia Manolache şi trupa RED vor interpreta melodii celebre ce au aparţinut legendei rockn roll, pe de o parte, şi idolului muzicii pop, pe de o alta.

Competiţia pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro devine tot mai strânsă, iar numărul finaliştilor din ce în ce mai mic. Au fost 15, au rămas în competitie doar şapte, iar juratul cel mai exigent, Cheloo, este şi cel care are cei mai mulţi concurenţi în concurs.

Cheloo a surprins de-a lungul celor două luni de X Factor cu replicile imprevizibile, exact aşa cum a făcut si duminica trecută, când nu s-a sfiit să îi spună deschis lui Ioan Man, concurent în categoria sa, ce părere are despre interpretarea lui.

Delia mai are un singur as în mânecă, trupa Red, în vreme ce Dan Bittman, doar doi concurenţi. Deşi a trecut de primele două gale cu toţi cei cinci concurenţi din categoria sa, Dan Bittman i-a pierdut în galele trei şi patru pe Raduly Botond, Nadir Tamuz si Tudor Toduţ, astfel că acum speră să fie mentorul care a găsit factorul X în Iulia Manolache sau Ioana Anuţa.

Telespectatorii îşi vor putea vedea şi vota preferaţii sâmbătă, de la 20.30, numai pe Antena 1. Printr-o excepţie, gala X Factor din această săptămâna va fi difuzată sâmbătă, şi nu duminică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare