; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenorii Vocea României (1)

Concurenții „Vocea României” puși în dificultate de antrenori. A treia ediție de knockout-uri e astăzi, de la ora 20:00.

15 November 2019

În această seară, la Vocea României, continuă etapa knockout-urilor. Noi echipe sunt decise să le demonstreze antrenorilor că merită șansa de a merge mai departe în competiție, iar unele dintre cele mai puternice voci ale României se vor lupta pentru un loc în etapa următoare. Astăzi, doar vocea contează de la ora 20:00, la PRO TV.

Alegerile antrenorilor de echipe și piese îi vor pune pe concurenți în dificultate. Elevii lui Tudor vor face tot ce ține de ei pentru a demonstra că se ridică la așteptările antrenorului lor, dar vor recunoaște: 'E blană, dar Tudor Chirilă nu are milă. El vrea să fim corecți, e cel mai important lucru'. Dacă vor reuși ei interpretări corecte care să-l mulțumească pe Tudor, aflăm în această seară. 

Cu așteptări înalte, vor veni și alegeri dificile care-l vor face pe Tudor să spună: 'Se duce o luptă – să aleg între ceea ce cred eu că a fost cel mai bine în această seară și m-a impresionat și șansa ca doi concurenți să meargă mai departe'. Horia va porni chiar cu așteptarea de a fi surprins și de a fi nevoit să-și schimbe planurile după ce îi va auzi cântând: 'Aștept din partea concurenților mei să-mi strice planurile'.

Indiferent de motivație și de modul în care vor gândi duelurile din echipele lor, fiecare va avea un singur scop bine ilustrat de Smiley: 'În această etapă, când alegi un om trebuie să gândești dacă poți câștiga Vocea României cu el'. 

Cea de-a treia ediție a knockout-urilor va aduce și cel de-al treilea 'furt' – unul dintre antrenori va decide să salveze un concurent eliminat și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Cine își va asigura un loc în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară, de la 20:00, la Vocea României! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare