; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenţii Top Chef îşi scot preparatele la vânzare în Piaţa Obor

28 December 2012

Pentru cea de-a opta ediţie Top Chef, difuzată sâmbătă seară, de la 22:30, la Antena 1, echipa a ales ca locaţie Piaţa Obor – cea mai frumoasă piaţă din capitală, cu fructe şi legume proaspete, iar provocarea primei probe nu e deloc uşoară: trebuie să facă rost gratis de fructe şi legume, pentru un piure colorat.

Nici cea de-a doua probă nu e mai prejos: concurenţii trebuie să facă un preparat de tip fast food, pe care să îl vândă mai apoi în piaţă, în doar 3 minute!

Probabil epuizaţi de alergătura prin piaţă, concurenţii nu se concentrează îndeajuns, astfel că rezultatul nu e tocmai pe placul juraţilor:

„Nu v-a inspirat piaţa! Păcat de ziua asta frumoasă de toamnă şi de culorile de pe tarabe!', le-a spus Nicolai Tand.

Nici cea de-a doua probă nu e mai prejos: concurenţii trebuie sã facã un preparat de tip fast food, pe care să îl vândă mai apoi în piaţă, în doar 3 minute! Desigur, apar mici glumiţe între concurenţi şi ies la iveală şi unii nemulţumiţi de asocierea lor cu produsele fast food: Giovanni – consideră că e o altă categorie de restaurant, în vreme ce pe Dan Bogatu nu l-ar deranja nici o tarabă la Obor, atâta timp cât ies bani din asta. Răzvan Alexandru este cel mai mândru, a avut un preparat unic, apreciat de juriu, pe care a obţinut 20 de lei şi un kg de mere.

Pentru prima oară în show, concurenţii decid soarta a doi dintre colegii lor, pe care îi trimit acasă fără menajamente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare