; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenţii Top Chef intră pentru prima oară în platou

26 November 2012

În ediţia de azi, concurenţii Top Chef rămân muţi la proba pe echipe: trebuie să respecte regula tăcerii de la Mânăstirea Comana. Tot aici înfruntă una dintre cele mai dificile probe din concurs: vor trebui să pregătească un desert, doar din legume. În cea de-a patra ediţie Top Chef, difuzată lunea aceasta, de la 20:30, concurenţii intră pentru prima oară în platoul Top Chef.

 

Au cãutat trufe pe tãrâmul prinţului Charles, au înfruntat frigul pe plaja din Mamaia, iar acum, chiar în postul Crãciunului, concurenţii Top Chef merg la Mãnãstirea Comana, unde înfruntã poate cea mai dificilã probã de pânã acum: vor trebui sã pregãteascã un desert, doar din legume. „Vã rog sã alegeţi o singurã legumã şi sã pregãtiţi din ea desertul Top Chef!' au fost cuvintele Alinei, care pur şi simplu au tãiat respiraţia bucãtarilor. „Sã faci din legume ceva dulce e senzaţional!' a declarat juratul Nicolai Tand. Fiind convinşi cã vor trebui sã prepare un fel principal, de post, concurenţii şi-au ales multe ciuperci şi cartofi.

Adevãrata provocare a fost însã faptul cã nu au avut voie sã comunice deloc între ei la proba pe echipe, folosindu-se doar de semne şi sunetele emise de ustensilele pentru gãtit. Tot lunea aceasta, cei 18 bucãtari profesionişti rãmaşi în luptã intrã pentru prima oarã în platoul Top Chef, un studio nou, creat special pentru acest show şi utilat cu echipamente şi aparaturã de ultimã generaţie.

top-chef

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare