; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef   Proba celebrităţii

Concurenţii “MasterChef” gătesc în Portul Constanţa

29 April 2014

Săptămâna aceasta “MasterChef” aduce prima probă în deplasare pentru concurenții care ajung în Portul Constanța. Împărțiți în două echipe, cea roșie și cea albastră, cei rămași în cursă primesc din partea chefilor sarcina de a găti în aer liber.

Pentru prima oară confruntați cu munca în echipe mari, conduse de câte un lider, dar și cu stresul pe care îl implică gătitul în cantități mari, concurenții vor avea parte de momente tensionate, situații limită, schimb de replici tăioase, pentru că spiritele se vor încinge la malul mării.

[Not a valid template]

Cui i se vor îneca corăbiile și care echipă va primi aprecierea celor trei jurați, veţi afla în ediția “MasterChef” de astăzi, 29 aprilie, de la ora 20.30.

Și tot în această ediție, desertul se dovedește a nu fi atât de dulce pentru unii concurenți. Cei intrați la Testul sub presiune vor avea de făcut bezele, însă nu juraților, ci în farfurie. Cei trei chefi vor fi nemiloși și nu se vor lăsă îndulciți, astfel că ediția de săptămâna această va fi una de-a dreptul amară pentru cei care vor fi eliminați.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare