; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef

Concurenţii “MasterChef” gătesc, astăzi, pe mare

23 April 2013

Concurenţii “MasterChef” vor avea parte de o probă în deplasare, urmând să gătească, pe mare, pe Bricul Mircea.

În ediţia din această seară, de la ora 20.30, pe Pro TV, aspiranţii la titlul de “MasterChef” vor ajunge la Constanţa. Ei vor găti în largul mării şi nu pe orice vas, ci pe Bricul Mircea, emblema marinei româneşti.

Echipa roşie, condusă de Nicuşor, are avantajul de a fi formată în majoritate de bărbaţi, în vreme ce echipa albastră, condusă de Georgeo, trebuie să se descurce cu forţa feminină. Din start, pornind de pe poziţii inegale, cele două echipe vor face tot posibilul pentru a găti la timp un meniu complet şi gustos pentru cadeţii şi ofiţerii invitaţi la masă pe vas.

La bordul acestei nave îşi desăvârşesc pregătirea studenţii de la Academia Navală, astfel că faptul că vor păşi pe o navă ce împlineşte 74 de ani de existenţă va fi pentru mulţi concurenţi o onoare.

Cum să lucrezi într-un spaţiu îngust, cum să păstrezi curaţenia, cum să te organizezi într-o bucătărie de vas astfel încât mâncarea să fie servită la timp şi, mai ales, cum să ţii în frâu orgoliile, care îşi vor face din nou prezenţa în rândurile concurenţilor, toate acestea sunt ingredientele picante ale unei noi ediţii “MasterChef”, care se lasă cu eliminări.

img_9079

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare