Homepage  / Televiziune

Concurenții luptă pentru ultima imunitate de la Asia Express 2024. Echipele vor întâmpina provocări cât se poate de îndrăznețe

Concurenții luptă pentru ultima imunitate de la Asia Express 2024. Echipele vor întâmpina provocări cât se poate de îndrăznețe
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express este difuzată luni, 28 octombrie 2024, la Antena 1, iar concurenții vor lupta pentru ultima imunitate din acest sezon. Urmează o cursă despre simțuri și senzații aparte, cu provocări cât se poate de îndrăznețe. 

Ultima imunitate de la Asia Express – 28 octombrie 2024 

Ieri seară, pe Drumul Zeilor, Nicolai Tand și Sorin Brotnei și-au adjudecat amuleta și un Joker cu un avantaj extrem de valoros. Competiția continuă savuros diseară, de la ora 20:30, cu lupta pentru ultima imunitate a acestui sezon.  

Jocul de amuletă din ediția Asia Express de ieri seară le-a cerut concurenților să interpreteze câteva scene dintr-un spectacol de teatru tradițional javanez. După confruntarea artistică dintre Nicolai Tand cu Sorin Brotnei și Carmen Negoiță cu Andreea Perețeanu și în urma punctajelor acordate de jurați autohtoni, echipa băieților a ieșit victorioasă. Iar amuleta a venit la pachet cu un Joker foarte important. Nicolai și Sorin vor putea folosi mașina de producție la unul dintre drumuri în cursa din această seară. Dar oare vor ști să arunce Joker-ul în joc la momentul potrivit? Riscul de a irosi un Joker este foarte mare în goana competiției. La fel și riscul de a nimeri un șofer… cu prea multă inițiativă. Așa cum li se va întâmpla surorilor Carmen și Andreea, care vor trece printr-o situație tensionată la autostop. „Doamna care a oprit să ne ia cu mașina a făcut stânga-mprejur și a demarat în trombă. Nu înțelegeam ce se întâmplă și am început să țipăm. Eram fără echipa de securitate, fără operator, fără nimic. Și-acum unde ne-o duce?!”, a povestit Carmen. Continuarea momentului urmează în ediția din această seară. 

Cursa de diseară_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Misiunile pentru ultima imunitate a sezonului îi vor purta pe concurenți într-o călătorie ingenioasă și îndrăzneață prin cultura hindusă. Urmează o excursie plină de peripeții într-un vechi templu hindus închinat fertilității. În mitologia popoarelor asiatice, fertilitatea are un rol central. Nu întâmplător hindușii au dat lumii Kama Sutra, o ramură a filozofiei și practicilor Yoga care în această seară va inspira una dintre grelele încercări ale echipelor. Proba va cere… multă creativitate și imaginație din partea concurenților, dar și rezistență fizică. Penalizările vor fi, de data aceasta, mai numeroase, dar tensiunile vor fi aplanate de unele dintre cele mai amuzante circumstanțe. Despre ce probă este vorba, cum se vor descurca perechile și cine va câștiga ultima imunitate a sezonului telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1, diseară, de la 20:30. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton