; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_010914_HK_0044

FOTO: Concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” vor găti pentru Alina Pușcaș

27 October 2014

Competiția din reality show-ul Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' continuă lunea aceasta cu o nouă probă pentru cei rămași în casă. Concurenții vor fi supuși unui nou test de identificare a ingredientelor, de data aceasta ei având sarcina de a recunoaște mai multe tipuri de proteine dintr-un fel dat.

[Not a valid template]

Totul se va petrece contra cronometru, astfel că întrecerea le va da bătăi de cap unora dintre bucătari. Care echipă va aduna cel mai mare punctaj la această probă și va fi răsplătită, veți afla într-o nouă ediție Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' astăzi, 27 octombrie, de la 20.30.

Tot atunci, echipele au de dus la bun sfârșit un nou service în restaurant, printre invitații celor trei jurați numărându-se și Alina Pușcaș de la Dansează printre stele'. Cele două bucătării – roșie și albastră – vor fi martorele unei noi seri cu restaurantul plin și sarcina de a găti întreg meniul pentru clienții nerăbdători să guste preparate delicioase.

Agitația de la bancul de lucru va fi de data aceasta asezonată și cu surprize, pentru că una dintre echipe va reuși să termine cu bine service-ul, spre încântarea lui chef Dumitrescu. Despre ce echipă este vorba, ce măsuri va lua chef Florin, dar și ce impresii au clienții din restaurant, toate acestea vor fi dezvăluite luni seara de la 20.30 la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare