; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Adrian Manolache_Antena 1_Hell

Concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” fac platinguri legați la ochi

10 March 2015

După un prim service nereușit, cea de-a doua ediție 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' vine cu probe noi pentru concurenți. Pe lângă faptul că aceștia trebuie să se obișnuiască cu bucătăria show-ului și să învețe să lucreze în echipă, concurenții au parte și de provocări din partea celor trei jurați.

[Not a valid template]

Așa se face că în cea de-a doua ediție, difuzată marți, 10 martie, de la 20.30, pe Antena 1, cei intrați în concurs primesc sarcina de a monta farfurii legați la ochi.

Proba le va testa cunoștințele în materie de mâncare afrodiziacă – pentru că asta au de gătit, dar și capacitatea de a se descurca în bucătărie legați la ochi, la propriu. Concurenții se vor putea baza doar pe talentul lor și imaginație sau pe indicațiile colegilor de echipă. Recompensa este și ea pe măsura efortului, pentru că învingătorii vor ajunge, împreună cu chefii și Virgil, la munte.

Cel de-al doilea service va fi coordonat de chef Scărlătescu. Dacă prima seară în restaurant, când bucătarii au avut de pregătit pentru doamne un meniu sofisticat, s-a lăsat și cu glume, cel de-al doilea service se anuntă mult mai tensionat. Apar și primele conflicte între concurenții care încep, încet, încet, să se lupte pentru a-și păstra locul în bucătărie.

Prima ediție a adus și prima eliminare din concurs: Liviu este cel care a predat tunica și a părărsit competiția, pierzând astfel șansa de a câștiga marele titlu și premiul de 50.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare