; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (3)

Concurenții de la „Ferma vedetelor” află azi cine va fi eliminat prin vot

27 February 2018

Marți seară, 27 februarie, de la ora 21:30, o nouă ediție „Ferma vedetelor' aduce telespectatorilor  răsturnări de situație. Eliminarea lui Francesco îi pune în dificultate pe concurenții rămași în fermă, iar întrebarea pe cine a ales să fie următorul fermier al săptămânii este în mintea tuturor.

Vizita Monicăi Bârlădeanu le va aduce o mare supriză celor 11 fermieri. Cineva va trebui să părăsească ferma prin vot, fără a merge la duel, iar ei vor trebui să hotărască cine va fi acea persoană. Toate strategiile făcute vor fi date peste cap în acest moment, iar multe alte posibilități și scheme logice vor lua naștere în „Ferma vedetelor'.

 Vezi galeria foto >

Presiunea pshică își spune cuvântul pentru Diana Dumitrescu, care încă de săptămâna trecută a spus că nu mai rezistă în astfel de condiții:

„M-am săturat să mănânc cartof copt și să miros a brânză!'.

Tot acest stres acumulat o face pe Diana să cedeze și să se certe cu Majda. Nici Rona Hartner nu este mai prejos, iar atitudinea ei îl face să cedeze chiar și pe partenerul ei, Daniel Iordachioaie.

Cine este următorul fermier șef, cum va primi vestea acestei responsabilități imense, cum se vor liniști spiritele după dezamăgirile trăite săptămâna trecută, dar și cine vor fi următorii servitori, rămâne de văzut, în această seară, de la 21:30,  la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare