; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia Express Concurenti

Concurenții de la „Asia Express” sezonul 4 au plecat spre Drumul Împăraților. Primele imagini

24 May 2021

Sâmbătă după-amiază, 22 mai, cele 9 perechi de vedete care participă în sezonul 4 „Asia Express' și-au luat bagajele și au pornit spre Drumul Împărților.

9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe „Drumul Împăraților'. Dacă în anii trecuți perechile concurente de la „Asia Express' călătoreau spre destinație cu avionul, de această dată organizatorii emisiunii le-au pus la dispoziție vedetelor un autocar cu care au plecat din piața Revoluției din București pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Pentru a se bucura de ultima masă înainte de cea mai dură comperiție, Lidia Buble, una dintre concurentele „Asia Express' sezonul 4,  le-a făcut colegilor săi cinste și cu pizza. Vedeți în galeria foto imagini cu cele 9 perechi de vedete care au pornit spre  competiția de la Antena 1. 

 Vezi galeria foto >

Lista completă a concurenților din „Drumul împăraților' în noul sezon Asia Express.

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  •  Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu alături de mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranța 
  • Lorelei și Zarug

 

 

Asia Express sezonul 4, 2021 – cine prezintă noul sezon

Noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Antena 1 a luat o serie de hotărâri importante cu privire la formatul emisiunii înlocuind-o pe Gina Pistol în cel de-al patrulea sezon „Asia Express’. 

Astfel, la fel cum s-a întâmplat și la „Chefi la cuțite’, cea care o va înlocui pe Gina Pistol în formatul „Asia Express’ va fi Irina Fodor. Irina va prelua coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor.

 

Cine este Irina Fodor

Irina Fodor este mamă, soție și om de televiziune. Originară din Buzău, Irina a venit în Capitală pentru a urma cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București. Curând și-a făcut intrarea în mass-media și a devenit reporter. Ulterior a fost prezentator la „Poveștiri adevărate’ și, în anii ce au urmat, a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting. Irina Fodor, noua prezentatoare „Chefi la Cuțite’, și Răzvan s-au cunoscut în 2007. Formează un cuplu solid și au împreună o fetiță.

 

Cine este Oase

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România. Oase și CRBL au câștigat Asia Express, sezonul 2.

 

Cine este Marius Damian

Marius Damian, în vârstă de 42 de ani, a fost văzut de-a lungul timpului pe scena teatrului și a apărut în mai multe filme românești, cum ar fi „Ai noștri’, „Minte-mă frumos’ sau „S-a furat mireasa’.  Marius Damian este căsătorit de mai mult timp cu actrița Antoaneta Zaharia, cea alături de care a jucat în „Minte-mă frumos’.

 

Când se difuzează Asia Express sezonul 4, 2021, la Antena 1

Filmările la Asia Express sezonul 4 încep în mai 2021, iar show-ul va fi difuzat, cel mai probabil, în toamna acestui an. Nu s-a făcut publică data oficială la care începe emisiunea. Ultimul sezon al reality show-ului a fost difuzat în perioada februarie-aprilie 2020. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express sezonul 3. Aceștia au luptat în marea finală alături de Speak și Ștefania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare