Homepage  / Televiziune

Concurenții de la Asia Express 2024, nevoiți să își înfrângă temerile. Echipa care a câștigat amuleta a pus mâna pe un avantaj important

Concurenții de la Asia Express 2024, nevoiți să își înfrângă temerile. Echipa care a câștigat amuleta a pus mâna pe un avantaj important
9

de Roxana Mirea,

În ediția de duminică, 27 octombrie 2024, a emisiunii Asia Express a început etapa a noua. Cele cinci echipe rămase pe Drumul Zeilor s-au luptat pentru calificarea la jocul de amuletă, trecând printr-o probă în care și-au înfruntat unele dintre cele mai mari fobii. Iată cine a câștigat amuleta, dar și cu ce handicap au plecat în cursă Ioana State și Mane Voicu.  

Cu ce handicap au pornit în cursă Ioana State și Mane Voicu 

Este prima dată când concurenții luptă pentru marele trofeu de-a lungul a 11 etape – sezonul șapte are o etapă în plus, așadar este cel mai lung drum spre victorie. Cinci echipe au atins performanța de a ajunge până în acest punct, cu un pas mai aproape de semifinală. Este vorba despre Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, dar și Mane Voicu și Ioana State, echipa care la finalul etapei trecute a fost în pericol de eliminare.

Salvați de Zeul verde, Ioana și Mane au primit o nouă șansă în competiție – pentru care, însă, au plătit scump în cursa de duminică. Irina Fodor i-a dat o „lovitură” de zile mari Ioanei State, spunându-i că nu poate să vorbească pe traseu. Pe de altă parte, comediantul a primit un cal din jucărie pe care l-a purtat cu el, iar din când în când a fost nevoit să-l călărească. 

Handicapul primit s-a dovedit o provocare greu de trecut, mai ales pentru Ioana State. „Nu mai pot, Mane! Vreau să-mi iau toată penalizarea posibilă!”, a izbucnit Ioana, la un moment dat. „Nu sunt mândru că am pus-o pe Ioana într-o situație proastă, dar asta a fost reacția mea în acel moment”, a povestit Mane, despre unul dintre episoadele critice prin care au trecut.  

Cursa de diseara_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine a câștigat jocul pentru amuletă – 27 octombrie 2024 

Concurenții s-au întrecut pentru calificarea la jocul de amuletă, confruntându-se cu cele mai mari fobii, în timp ce sunt nevoiți să-și păstreze pulsul cât mai scăzut.  

Am urlat și-am fugit de-acolo. Am spus că eu nu pot să fac față acestei situații. Nu pot să trăiesc așa ceva”, a reacționat Anca Țurcașiu în fața acestei probe.  

Echipele au fost nevoite să își controleze ritmul inimii în timp ce li s-a turnat apă rece pe spate, li s-au spart baloane lângă urechi sau li s-au pus broaște și gândaci pe ele. Printre cei care au fost nevoiți să își înfrângă temerile s-au numărat Anca Țurcașiu și Carmen Negoiță, potrivit a1.ro.

Tot la această misiune, concurenții au avut parte de momente emoționante. Aceștia au primit mesaje de la familie, fapt care le-a crescut imediat pulsul. Ioana State a izbucnit în lacrimi când și-a auzit mama. 

Doar două echipe au avut ocazia să participe la jocul de amuletă. Cei care au intrat în lupta pentru marele avantaj au fost Carmen Negoiță alături de sora ei, Andreea și Nicolai Tand alături de Sorin Brotnei. 

Cei care au obținut cele mai multe puncte au fost Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Ei au câștigat amuleta în valoare de 1.000 de Euro și Jokerul cu un avantaj uriaș în următoarea cursă: să folosească mașina de producție. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton