Homepage  / Vedete româneşti

Concurenții de la America Express 2023, sezonul 2, dificultăți la cazare. Ce propunere uluitoare au primit Sânziana și Laura. „Ce opțiune e asta?”

Concurenții de la America Express 2023, sezonul 2, dificultăți la cazare. Ce propunere uluitoare au primit Sânziana și Laura. „Ce opțiune e asta?”
19

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 19 decembrie 2023, iar echipele au întâmpinat mari dificultăți în găsirea unui loc de dormit peste noapte. Oamenii nici nu voiau să stea la discuții cu ei. Iată în ce locuri au reușit să se cazeze concurenții, în cele din urmă.  

Concurenții de la America Express, dificultăți la cazare – 19 decembrie 2023 

Semifinala America Express, sezonul 2, a continuat aseară, 19 decembrie 2023, iar concurenții au întâmpinat mari dificultăți în a găsi un loc pentru dormit. Echipele au abordat fiecare om pe care l-au întâlnit pentru a-și găsi cazare, însă trecătorii nici nu voiau să se uite la ei. 

Nu stăteau la vorbă cu noi. Nici nu se opreau măcar să le spunem ce avem de spus. Se uitau dubios la noi”, au mărturisit Giulia și Vlad Huidu în timp ce căutau cazare, potrivit a1.ro. 

Pe de altă parte, Sânziana și Laura au avut parte și de o propunere neașteptată, după ce au întrebat o femeie dacă le poate caza. Doamna respectivă le-a spus că are multe pisici și le-a îndemnat să meargă să doarmă pe stradă. 

„Ce opțiune e asta? Ok, înțeleg că nu poți să mă ajuți dar cum să mă trimiți să dorm pe stradă?”, au spus uimite cele două. 

Cu toate acestea, primele care au găsit un loc de dormit au fost chiar ele. Un bărbat s-a oferit să le primească în casa lui, însă Laura a fost nevoită să doarmă pe jos, pe o saltea.  

„Era divorțat de soția lui, iar copiii veneau să doarmă uneori la el. Avea un băiat și o fată, iar acum nu erau la el, așa că aveam camera copiilor goală pentru noi”, a explicat Laura Giurcanu.  

Concurenții de la America Express, dificultăți la cazare – 19 decembrie 2023  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Alexia și Aris au apelat la o altă strategie. Ei au expus problema unui grup mai mare de persoane, în speranța că cineva le va oferi și lor o cazare. Și chiar așa s-a întâmplat, însă condițiile i-au surprins.  

Alexia și Aris au primit ajutor din partea unui grup de studenți. Aceștia i-au găzduit într-un birou dintr-un sediu al unui partid politic. 

„Când le spunem că mergem să ne culcăm, vine jurnalistul și ne oferă cadou două cărți despre Argentina. Foarte drăguț din partea lui”, a spus Aris.  

Concurenții de la America Express, dificultăți la cazare – 19 decembrie 2023  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 19

Giulia și Vlad Huidu, surprinși de cazarea lor 

Giulia și Vlad Huidu au fost, până la urmă, ajutați de o femeie mai în vârstă. „Am simțit că am intrat într-o casă în care femeia are toată viața ei”, a spus artista când a văzut toate lucrurile „înghesuite” în locuința cu aer nostalgic. 

În cameră era un miros de pipi de pisică cu mucegai. Am amețit de la miros, dar să zicem mulțumesc că avem pernă pe care să punem capul”, a spus Giulia. 

Concurenții de la America Express, dificultăți la cazare – 19 decembrie 2023  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 19

Pe de altă parte, după mai multe refuzuri, Romică și Cătălin Țociu au sunat la un interfon și le-a răspuns un băiat, care era burlac. Acesta a fost de acord să îi găzduiască la ei, iar actorul l-a îmbrățișat, fiind extrem de fericit că el și fiul lui au unde să doarmă.  

Concurenții de la America Express, dificultăți la cazare – 19 decembrie 2023  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 19

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton