Homepage  / Vedete româneşti

Concurenții au plecat la filmările pentru Asia Express 2024. Imaginile emoționante de la aeroport

Concurenții au plecat la filmările pentru Asia Express 2024. Imaginile emoționante de la aeroport
18

de Roxana Mirea,

Concurenții din noul sezon Asia Express au plecat spre Thailanda, prima țară de pe Drumul Zeilor. Cu toții au ajuns pe aeroport, însoțiți de oamenii dragi, iar emoțiile despărțirii nu s-au lăsat așteptate. Iată imaginile din aeroport cu noii concurenți de la Asia Express.  

Concurenții au plecat la Asia Express 2024 

Concurenții au plecat sâmbătă, 2 martie 2024, la filmările pentru noul sezon al show-ului Asia Express, de la Antena 1. Drumul Zeilor pornește din Thailanda și continuă în Malaysia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon. 

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Pe Aeroportul Otopeni, concurenții și-au luat la revedere de la familiile lor și de la toți cei dragi, potrivit libertatea.ro.  

La aeroport, Carmen Negoiță a fost condusă de Ingrid, fiica ei. Pe de altă parte, Nicolai Tand și-a luat la revedere cu greu de la soția lui și de la cei doi copii ai lor. S-au îmbrățișat în repetate rânduri, îndelung. 

Concurenții au plecat la Asia Express 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 2024 

Irina Fodor a plecat la Asia Express mai devreme, pe 28 februarie. Prezentatoarea TV a publicat deja primele imagini din Thailanda. Deși a mai fost de două ori în vacanță în această țară, Irina spune că descoperă acum o altă latură a acesteia.  

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!” a scris Irina Fodor în dreptul imaginilor.  

Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 2024  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 18

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton