Homepage  / Știri / Televiziune

Lidia Buble, Giani Kiriță și Mara Bănică, printre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Lidia Buble, Giani Kiriță și Mara Bănică, printre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022
6

de Andra Stana,

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 va începe, curând, la Pro TV. Cine sunt vedetele care au acceptat să participe la show-ul prezentat de Adela Popescu și Cabral. Pe listă, cântăreața Lidia Buble, dar și unul dintre foștii concurenți de la „Exatlon România”.

La mijlocul lunii iulie, PRO TV a anunțat oficial începerea producției sezonului 2 al reality-show-ului care a făcut istorie: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte, TVMania scrisese deja despre show-urile pe care le vom vedea în curând în grila de la Pro TV.

Zilele trecute, Adela Popescu și Cabral au ajuns în Republica Dominicană, unde se vor desfășura filmările. Apoi, au apărut și numele primelor vedete care au acceptat să participe în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Lista concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

Pregătirile pentru emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cabral sunt în toi. Pe lista concurenților noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se află Giani Kiriță, Mara Bănică, Lidia Buble, Răzvan Botezatu, Alex Bogdan și Paul Diaconescu, scrie click.ro.

Toți ar fi plecat deja, în mare secret, în jungla din Dominicană.

giani kiritaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Giani Kiriță vrea să fie câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În ceea ce îl privește pe Giani Kiriță, se pare că fostul fotbalist de la Dinamo ar avea un motiv bine întemeiat pentru care a acceptat să participe la noul show de la Pro TV. Kiriță a mai concurat acum 4 ani la „Exatlon România”, emisiune filmată tot în Dominicană și difuzată de Kanal D.

Astfel, în 2022, Giani Kiriță se întoarce în junglă și vrea neapărat să câștige trofeul competiției.

Totodată, potrivit sursei citate, fostul concurent și apoi antrenor de la „Exatlon” ar fi negociat atent contractul. Mai mult, Giani Kiriță ar fi conștient de abilitățile sale fizice și experiența care l-ar putea ajuta să fie ales câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

La început am luat-o (n.r – televiziunea) ca pe o glumă, după ce, în 2012, m-am lăsat de fotbal. Apoi, în 2013 am participat la «Dansez pentru tine». Și acolo am luat-o ca pe o joacă, dar uite că au trecut nouă ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine.

Am fost peste tot, la Șerifi de România, la Nea Marin, Exatlon. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm.

Chiar a fost o experiență incredibilă… Să fii invitat, după care să fii prezentator… E o diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă adaptez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu.

Experiența Exatlon a fost extrem de complexă și de dură, mi se pare că acolo trăiești experiențe pe care nu nu o să le mai trăiești toată viață: murit de foame, lipsa confortului, faptul că erai într-o competiție pentru mâncare și trebuia să învingi.

Eu m-am luptat cu niște băieți care erau țiplă, cu 20 de ani mai mici decât mine”, a declarat Giani Kiriță pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton