; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La “Next Top Model” distracţia e în toi!

29 September 2011

În episodul de azi, 29 septembrie, Cătălin Botezatu află că trei concurente de la Next Top Model' au dat o petrecere pe cinste în camera hotelului unde sunt cazate.

După prima eliminare, care s-a lăsat cu o mulţime de leşinuri, fetele au ajuns la hotel rupte de oboseală şi epuizate psihic.

Înainte de a merge la culcare, trei dintre protagonistele show-ului, Iuliana, Flori şi Iulia, au cerut permisiunea bodyguarzilor, care le păzesc 24 de ore din 24, să le dea voie să meargă până la cea mai apropiată farmacie.

Fetele au revenit în câteva minute cu medicamente, fructe şi… câteva sticle de „apă plată'.

Nimic din toate acestea nu le-a dat de gândit bodyguarzilor şi fetele s-au retras liniştite în camerele lor. La ora cinci dimineaţa însă, din una dintre camerele concurentelor răsună muzică la maxim şi tropăieli. Clienţii hotelului fac reclamaţii la recepţie.

Zgomotul de pe etajul fetelor a alertat tot hotelul, însă ele nu vor cu niciun chip să deschidă uşa. „În primă fază am crezut că se bat', au spus bodyguarzii, însă în cele din urmă şi-au dat seama că fetele erau într-o atmosferă mai euforică şi dansau. Aceştia îl anunţă chiar atunci pe Botezatu despre isprava fetelor, iar designerul e negru de supărare.

Le lasă totuşi să doarmă două ore şi apoi vine în camera lor, unde le face o adevărată scenă. Cu privirile în pământ, unele mahmure şi cu dureri de cap teribile, fetele nu scot un sunet.

concurentele-next-top-model-sunt-puse-pe-distracie-2

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare