; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concertul Roxette de la București: un succes deplin

31 May 2011

Concert RoxetteDacă unii au avut emoţii ca nu cumva trupa să dezamăgească sau dacă alţii se aşteptau ca suedezii să fie o variantă palidă a formulei din anii de glorie, concertul din 30 mai, de la Zone Arena, a spulberat orice dubiu: Roxette a entuziasmat cei 15.000 de fani, care au sfidat ploaia torenţială pentru a asculta hit-urile care i-au sedus în anii ‘90.

Trupa a urcat pe scenă puţin după ora 20:00, în acordurile celebrei Dressed for Success', iar cei aproximativ 15.000 de fani au lansat ropote de aplauze ce aveau să-i însoţească pe Marie şi Per pe toata durata concertului.

Sleeping in My Car', Wish I Could Fly', How Do You Do', Dangerous', Joyride' sau It Must Have Been Love' sunt doar câteva dintre piesele care au făcut deliciul fanilor.

Playlist-ul diversificat, evergreen-urile alternate cu melodiile de pe noul album au ţinut publicul în priză timp de aproape două ore.

Ziua de naştere a solistei – Marie  Fredriksson a împlinit 53 de ani pe 30 mai – a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentru spectatorii care i-au cântat în repetate rânduri Happy Birthday'.

De surprize nu s-a bucurat doar Marie, ci şi publicul, căruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedită a unui fragment din celebra Ciuleandra. Spre finalul show-ului, Roxette a fost rechemată pe scenă de doua ori, păstrând pentru bis câteva dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriu: Watercolors in the Rain', Spending my Time', The look', Listen to Your Heart' şi Church of my Heart'.

Concertul organizat de EMagic, ce a avut loc la Zone Arena, a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit anul trecut după opt ani de pauză.

Credit foto: Eduard Breban

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare