; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia brenciu_facebook

Concertul lui Horia Brenciu, difuzat de Antena 1 de Paşte

12 March 2014

horia brenciu_facebookDin această primăvară, Horia Brenciu intră în echipa Antenei 1. Artistul a renunţat la postul de jurat al emisiunii “Vocea României” de la Pro TV, după cum am scris aici.

Primul proiect pe care Horia îl va realiza alături de Antena 1 este un spectacol unic pe piaţa românească, reprezentând prima producţie muzicală românească de asemenea anvergură.  Spectacolul va fi difuzat în seara de Paşti, la Antena 1.

Mi-aş dori ca alături de colegii mei să creăm dependenţa de spectacolul pe care îl vom oferi la Antena 1. Nu intenţionez să vă ţin în suspans, pur şi simplu prefer ca mai întâi  să fiu eu mulţumit de ceea ce am făcut şi abia apoi să vorbesc despre asta. Rămâneţi aproape de Antena 1! Ce chestie… N-am mai rostit vorbele astea de vreo 11 ani.  E plăcut s-o spun din nou.', a declarat Horia Brenciu.

Familia Brenciu s-a mutat la Antena 1

Prezent în studio-ul Observatorului Antenei 1, ieri seară, Horia Brenciu a mărturisit că “venind aici (în trustul Intact, n.r.), mi-am reîntregit şi familia”. Soţia lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, este producătorul “Serviciului Român de Comedie”, show ce va putea fi urmărit tot pe Antena 1, din această primăvară.

La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepoţii mei, Răzvan şi Dani, cu emisiunea matinală, bucătarii juniori de la emisiunea culinară, vocile de la Next Star, competiţia mişcărilor, la România Dansează sau  artiştii nebuni de la TCDU şi bineînţeles, cel mai recent transfer, Serviciul Român de Comedie, sunt repere pe care le urmăresc şi ale căror prezenţă în peisajul media nu pot crea decât o competiţie extrem de sănătoasă. Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter“, a mărturisit Horia Brenciu.

“Vocea României” se transformă în “Voice Kids”

[poll id=”253″]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare