; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Depeche Mode

Concertul Depeche Mode la Bucureşti în cifre

15 May 2013

Concertul Depeche Mode se va bucura de o producţie extraordinară, peste 2000 de persoane fiind implicate în organizarea spectacolului ce va avea loc în această seară, la Arena Naţională.

Întreaga producţie a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trio-ului legendar în Romania se bucură de o desfăşurare de forţe impresionanta. Vor lucra peste 2000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria sau Germania.

Echipa va veni în România cu 12 tiruri şi 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, întreaga zonă de culise a Arenei Naţionale, va fi amenajată pentru a putea acomoda un număr cât mai mare de oameni. Nu mai puţin de 6 cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor,  acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi alte 9 6 de scaune.

În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese, dar şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare