; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concertele anului 2011 în România

07 January 2011

După un an de concerte dominate de cei mai teribili titani ai muzicii – Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses – pregăteşte-te să îţi asiguri din timp locul la spectacole cel puţin de acelaşi Bon Jovi,  Roxette şi Gotan Project sunt doar câteva dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2011.

.

Iată ce alte concerte de senzaţie se anunţă în acest an şi ce artişti ne vizitează în premieră.

.

Ja Rule revine pentru fanii hip-hop

Unul dintre cei mai în vogă artişti hip-hop, Ja Rule va fi primul care ne colindă la început de an. Pe 8 ianuarie, rapperul pregăteşte un concert spectaculos, în care îţi va dedica hit-urile ce compun imperiul său muzical: Im Real, Always On Time, Mesmerize şi Wonderful.

Unde: Club Bamboo, Bucureşti
Când: 8 ianuarie
Preţ: 50 lei, 25 lei pentru studenţi.
.

Muzică electro la Darkwave.ro Festival 2011

Aflat deja la cea de-a treia ediţie, Darkwave Fest îţi propune la final de lună ianuarie să te încălzeşti la o noapte incendiară cu unele dintre cele mai grele nume de electro industrial, pe care festivalul continuă să le aducă.

Trei dintre titlurile sonore sunt Project Pitchfork – trupă ale cărei concerte erau deschise în anii ’90 de Rammstein -, Rabia Sorda – unul dintre cel mai apreciat grup de aggrotech şi industrial din Mexic – şi Tenek, care te va ademeni cu ritmul lor electro revigorant.

Unde: Cage Club
Când: 29 ianuarie
Preţ: 25, 30 de lei

.

Gotan Project, al patrulea bis la Bucureşti

Binecunoscuta trupă de electro-tango Gotan Project revine pentru a patra oară în faţa publicului din Capitală în acest an. Mai mult decât o trupă, Gotan Project este un experiment muzical, care au inovat cu un talent desăvârşit  folclorul argentinian cu muzica electronică.

Unde: Sala Palatului
Când: 28 februarie
Preţ:  120, 150, 190, 240 lei

.

Los Vivancos – Flamenco

Un spectacol cum nu ai mai văzut până acum, Los Vivancos aduce în martie un spectacol fascinant de flamenco.
Cei şapte fraţi care formează trupa Los Vicancos au spart toate recordurile cu prima lor producţie, reuşind să danseze pentru mai mult de un milion de spectatori din toată lumea, fiind situaţi în topul celor mai buni dansatori, fiind în acelaşi timp şi instrumentişti.

Unde: Sala Palatului
Când: 8 martie
Preţ: 70, 100, 160, 200, 240 şi 290 lei

.

Hurts, în premieră în România

După ce a făcut ravagii în Marea Britanie, membrii formaţiei Hurts vor cuceri de-a dreptul şi publicul român în acest an.
Pentru prima dată în Bucureşti, trupa promite un show de anvergură, din care nu vor lipsi melodiile celebre de pe primul lor album, „Happiness', nominalizat, în Anglia, printre cele mai apreciate discuri ale unei formaţii noi.

Unde: Silver Church
Când: 7 aprilie
Preţ: 50 lei

.

Un 1 Mai Muncitoresc “Mai Rock”

Pentru cei care apreciază muzica rock, festivalul „Unu Mai Rock', îţi propune să te delectezi de 1 Mai cu unele dintre cele  mai tari formaţii ale genului. Formaţia germană Blind Guardian, Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy sunt cap de afiş, însă nu vor lipsi însă nici formaţiile româneşti de prestigiu.

Când: 20 aprilie

Unde: Arenele Romane

Preţ: 87, 125 lei

.

Bucharest International Jazz Competition

Singurul concurs de jazz din România, Bucharest International Jazz Competition aduce timp de o săptămână jazz-ul, blues-ul, muzica clasică şi ritmul pop într-un singur eveniment.

Cele mai inedite poriecte ale marilor centre de jazz, muzicieni din toate colţurile lumii, jam sessions şi workshopuri, festivalul nu trebuie nicicum ratat în acest an.

Când: 7 – 13 mai
Unde: Bucureşti

Roxette, la primul concert în România

Cel mai cunoscut grup suedez, Roxette vine pentru prima dată în România în acest an, când vei putea asculta live celebrele lor hituri.

It Must Have Been Love', “Listen To Your Heart” sau “Please Forgive Me” au dominat topurile internaţioanale în anii ’90.

Când: 30 mai
Unde: Zone Arena
Preţ: 120, 250, 350 lei

Concert Bon Jovi

Iată unul dintre concertele pe care trebuie să le vezi într-o viaţă pe care ai prilejul să îl asculţi în România. Bon Jovi, o legendă vie a muzicii rock din toate timpurile este unul dintre cei mai aşteptaţi artişti care ajung pe scena de la noi în 2011.

Când: 10 iulie
Unde: Piaţa Constituţiei

Sursa: Concertele anului 2011 în România : Timp Liber : Unica
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare