; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Concert Smiley & the band pe 1 iunie la Arenele Romane

23 May 2016

Smiley cântă pentru al doilea an consecutiv la Arenele Romane, alături de trupa sa, în cadrul unui mega show marca HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts. Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în Romania, așa că, pe 1 iunie, te așteptăm la Arenele Romane din București, la un show excepțional, 100% live!

smiley

Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc!

Feli va deschide concertul lui Smiley de pe 1 iunie. Artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în “Creioane colorate', într-un show care te va face să dansezi negreșit!

Din setlist-ul concertului nu vor lipsi “Cine te crezi?', piesa de debut, care i-a adus in 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards și “Creioane colorate', piesa care a ajuns nr. 1 în topurile muzicale și bineînțeles cel mai recent single, “Va urma”!

Inzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour dupa ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese “La Boheme'.

1567

Biletele pentru show-ul SMILEY de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe și la Beraria H, dar și în rețelele fizice Eventim, bilete.ro.

Biletele au următoarele prețuri:

-Categoria A – 250 de lei CU LOC în tribună (doar 700 de bilete-Sectoarele K si E)

-Categoria B -109 de lei FĂRĂ LOC în fața scenei (doar 600 de bilete)

-Categoria C – 60 de lei cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arena

În ziua concertului prețurile devin 280 de lei, 125, respectiv 80 de lei.

Cumpărați-vă bilete din timp, anul trecut show-ul a fost SOLD OUT!

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toți spectatorii intră la concert doar cu bilet.

Porțile de acces se deschid la ora 19:30, când se face și accesul publicului dar puteți veni la ce oră doriți. Concertul Feli începe la 20:00, iar Smiley va urca pe scenă la ora 21:00.

Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.

Arenele Romane: Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr 3, București

Un eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare