; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concert in memoriam Amy Winehouse la Bucureşti

11 August 2011

Evenimentul-tribut in memoriam Amy Winehouse, va avea loc pe 23 august, în Piața George Enescu din Capitală. În deschidere, de la ora 20.00, Paula Seling, Rona Hartner și Maria Radu vor aduce propriile versiuni ale celor mai faimoase hituri semnate de diva britanică. De la ora 21.30 va fi proiectat DVD-ul „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)'.

La exact o lună de la dispariția fulgerătoare a lui Amy Winehouse, Paula Seling, Rona Hartner și Maria Radu aduc un omagiu acestei fascinante figuri a muzicii pop. După acest omagiu, urmează 60 de minute de concert live, înregistrat la Londra, la Sheperd’s Bush Empire.

Muzica lui Amy a vorbit oamenilor atât de convingător încât cele două discuri ale sale, „Frank' și „Back to Black', s-au vândut până acum în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

I Told You I Was Trouble', un omagiu adus artistei

DVD-ul „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)' include piese de referință de pe albumul de debut al lui Amy Winehouse, „Frank', și, de asemenea, de pe „Back to Black': “You Know I’m No Good,” “Tears Dry On Their Own”, “Valerie”, „Rehab' și multe altele.

Paula Seling (foto stânga) a declarat că Amy Winehouse este un fel de „Janis Joplin a ultimei generații': „un lucru este cert: muzica ei va rămâne. Gestul nostru de acum nu este decât un mic omagiu adus unei artiste cu destin tragic, care se alătura celebrei galerii care îi reunește pe Jimi Hendrix, Janis Joplin și Jim Morrison.'

Rona Hartner (foto dreapta) a fost atât de afectată de moartea lui Amy, încât i-a făcut slujbe de pomenire la biserica unde se duce în Paris. „Și, totuși, simțeam că îi sunt încă datoare într-un fel. (…) Cineva Acolo Sus a aranjat lucrurile în așa fel încât să pot transmite unui public (culmea, din țara mea natală!) ce îmi spune acum muzica ei', spune Rona Hartner.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare