; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle (1)

Concediul de maternitate al lui Meghan Markle se va termina mai devreme decât se aștepta toată lumea

05 September 2019

Meghan Markle își reia oficial atribuțiile regale începând de săptămâna următoare. Reprezentanții oficiali ai familiei regale britanice au anunțat primul eveniment la care va participa Ducesa de Sussex, eveniment care marchează încheierea concediului de maternitate.

 Potrivit reporterilor regali, Meghan Markle va participa la evenimentul oficial de lansare a colecției vestimentare pe care a creat-o în scopuri caritabile alături de organizația non-profit SmartWorks și retailer-ul Jigsaw.

„Ducesa Meghan va lansa linia ei vestimentară în colaborare cu Jigsaw, John Lewis and Partners, Marks and Spencer & Misha Nonoo, pe 12 septembrie, pentru a susține organizația SmartWorks pe care o patronează. Suntem foarte curioși ce va alege Meghan să poarte din această colecție pe care a creat-o', a declarat reporterul regal Emily Andrews.

„Acest eveniment marchează revenirea oficială a lui Meghan din concediul de maternitate după ce l-a născut pe Archie, însă în realitate ea nu și-a oprit niciodată activitatea: a participat la numeroase evenimente alături de Harry pe parcursul verii, a fost guest editor al numărului de septembrie al revistei Vogue și a pus bazele noii organizații caritabile SussexRoyal„, a mai adăugat Andrews.

Mai mult decât atât, se pare că Ducesa de Sussex va susține și un discurs în cadrul evenimentului de pe 12 septembrie, înante de a participa la discuții alături de reprezentanții organizației caritabile și cei ai brand-urilor implicate în proiect.

 

Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc să pornească în curând și într-o călătorie în Africa de Sud, alături de fiul lor, Archie. În timpul călătoriei, cei trei vor vizita Africa de Sud, iar Harry se va opri şi în Malawi, Angola şi Botswana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare