Homepage  / Netflix

„Complotul bonelor” a intrat pe Netflix. Ce știm despre filmul românesc cu Anamaria Prodan și Cristi Iacob

„Complotul bonelor” a intrat pe Netflix. Ce știm despre filmul românesc cu Anamaria Prodan și Cristi Iacob
8

de Roxana Mirea,

„Complotul bonelor” este pe Netflix! Fanii îi pot revedea pe protagoniștii Virgil (Cristi Iacob) și Valentina (Anamaria Prodan) în filmul regizat de Iura Luncașu. Iată tot ce știm despre filmul „Complotul bonelor”, care poate fi văzut și pe Netflix acum.  

„Complotul bonelor” este pe Netflix 

„Complotul bonelor”, în regia lui Iura Luncașu, a intrat pe Netflix, miercuri, 22 mai 2024. Filmul a avut premiera în cinematografele din țară pe 9 februarie.  

„Complotul bonelor” îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan (impresară de fotbalişti şi fostă prezentatoare TV) şi pe actorul Cristi Iacob, jurat la „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, pe care l-am văzut și în noul format „Power Couple”. 

Din distribuţia filmului fac parte mai mulţi copii, printre care Ilinca Luncaşu, fiica regizorului Iura Luncaşu, şi Laurenţiu Jr. (Bebeto), fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf. 

Cristi Iacob îl interpretează pe Virgil, iar Anamaria Prodan este Valeentina în „Complotul bonelor”. Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță! 

„Complotul bonelor” este pe Netflix  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ioana Petric joacă în Complotul bonelor 

După ce anul trecut anunța retragerea sa din echipa de la „Cronica cârcotașilor”, unde a petrecut 15 ani, Ioana Petric s-a concentrat pe actorie. Fosta „Cârcotașă” a făcut parte din distribuția filmului „Complotul bonelor”. 

„Există două tipuri de zâmbet. Zâmbetul ăla care dă bine în poze și zâmbetul ăla din suflet, pe care nu-l poși da jos nici să vrei, pe care îl ai atunci când faci ceea ce îți place. Presupun că nu mai e nevoie de explicații. Se vede clar de ce zâmbesc. 

Pe 9 Februarie @complotul_bonelor_film se lansează în cinema. Sper să veniți să îl vedeți și sper să vă aducă la fel de multa bucurie cât mi-a adus și mie”, a scris fosta „bebelușă”, acum câteva luni, pe contul său de Instagram, unde a posta o fotografie de filmările pentru comedia regizată de Iura Luncașu, unde a interpretat una dintre celei trei bone angajate de personajul principal. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton