; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Competitie la inaltime

08 June 2009

Dan Negru prezinta “Vreau sa fiu stewardesa”, o emisiune in care 15 fete concureaza pentru un post de insotitoare de bord.

Face Dan Negru ce face si se mai lipeste de cate un format in care este inconjurat doar de femei frumoase. In aceasta vara, el va prezenta reality-show-ul “Vreau sa fiu stewardesa”, in care 15 tinere concureaza pentru un post de asistenta de bord in cadrul Tarom, dar pentru si sansa de a deveni, timp de un an, imaginea companiei aeriene. Participantele au fost alese in urma unui casting, la care, potrivit spuselor lui Dan Negru, s-ar fi prezentat mii de aspirante la job-ul de stewardesa. “Fetele vor sta izolate intr-o casa pentru a le vedea mai bine personalitatea”, explica prezentatorul Antenei 1. In tot acest timp, vor trece prin antenamentele necesare pentru pregatirea unei stewardese, iar telespectatorii vor putea sa urmareasca cele mai interesante momente surprinse de camerele de filmat de luni pana vineri, intre orele 15.30-16.00.

Gala de duminica seara
Citind randurile de mai sus, probabil ca v-ati intrebat care mai este rolul lui Dan Negru in emisiune. El va prezenta, in fiecare duminica, de la ora 20.30, pana in a doua jumatate a lunii iulie, o gala in care candidatele vor fi supuse la o alta serie de probe. “Showul va fi difuzat in regim de direct (…) Tensiunea, emotia, suspansul sunt irepetabile si nu ne putem permite sa le pierdem”, spune prezentatorul postului din Baneasa. In prima editie a galei vor fi eliminate 5 concurente, iar in urmatoarele cate una, urmand ca doar 7 sa ajunga in finala. Din pacate, telespectatorii nu vor putea sa-si voteze preferatele. Desi este de acord ca decizia publicului ar fi fost relevanta pentru calitatea show-ului de divertisment, Dan Negru spune ca “in final am ajuns cu totii la concluzia ca juriul format din profesori de la Academia Romana de Aviatie si reprezentanti ai companiei Tarom stie mai bine ce calitati ar trebui sa indeplineasca un om care va avea responsabilitati deloc de neglijat”.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare