Homepage  / Advertorial

Comoda potrivită în locul potrivit: sfaturi utile pentru alegerea unei comode

Comoda potrivită în locul potrivit: sfaturi utile pentru alegerea unei comode

de Redactia Tvmania

Orice încăpere din locuința ta va dobândi un plus de valoare atunci când în amenajarea acesteia vei opta pentru o comodă. Alegerea unei comode potrivite pentru diverse încăperi din casă va putea duce la transformarea aspectului și organizării locuinței, oferind echilibrul perfect între stil și utilitate. Despre rolul comodei în diverse încăperi și cum alegi modelul potrivit pentru fiecare dintre acestea vei afla în acest articol.

Depozitare practică și rol estetic: amenajarea dormitorului cu ajutorul unei comode 

Dormitorul este, prin definiție, spațiu de relaxare și odihnă, iar organizarea eficientă este absolut necesară, pentru a menține atmosfera liniștită și confortabilă. În acest sens, rolul unei comode multifuncționale este esențial: poți depozita haine, accesorii sau lenjeria de pat, poți pune obiecte de decor, poți defini stilul dorit al încăperii. 

Pentru dormitor sunt preferate modelele de comode cu sertare adânci și spațioase, ideale pentru depozitarea hainelor sau a lenjeriei de pat. Dacă spațiul îți permite, optează pentru un model cu mai multe sertare de dimensiuni variate, pentru a beneficia de flexibilitate în organizare. 

Optează pentru culori neutre sau pastelate pentru a crea mediul calm și relaxant specific acestei încăperi. 

Eleganță și funcționalitate în centrul casei: comoda în sufragerie 

Sufrageria este centrul de socializare din locuință, încăperea în care te relaxezi alături de familie și primești oaspeți. Comoda poate servi aici mai multor scopuri: depozitare obiecte decorative, funcționare ca suport pentru aparatura electronică, piesă de mobilier care definește stilul încăperii etc. 

Optează pentru un model cu sertare mai puține, dar late, pentru depozitarea unor obiecte precum cărțile, revistele, echipamentele electronice. Adaugă un element de eleganță cu un model de comodă cu finisaj lucios sau un aer modern și sofisticat cu un model de comodă cu uși de sticlă sau detalii metalice. 

Organizarea eficientă încă de la intrarea în locuință: comoda din hol 

Holul reprezintă, de fapt, prima impresie pe care oaspeții o vor avea despre casa ta, așa că este important ca acesta să fie ordonat și primitor. În această încăpere, comoda va oferi un spațiu suplimentar pentru depozitarea cheilor, a mănușilor, poșetelor sau altor obiecte folosite zilnic. 

Un model de dimensiuni mici, cu sertare sau rafturi deschise reprezintă cea mai bună alegere. Dacă îți permite spațiu, optează pentru un model cu oglindă integrată, utilă nu doar pentru verificări rapide înainte de a ieși din casă, ci și pentru iluzia unui spațiu mai mare. 

Cu un impact major asupra funcționalității și esteticii locuinței, comoda devine piesa de mobilier extrem de populară, care poate transforma orice încăpere. Explorează gama variată de modele și optează pentru acela care va contribui la crearea unui mediu armonios și bine organizat în locuința ta.

Sursă de imagine: Pixel-Shot – stock.adobe.com

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton