; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu

Comentarii spumoase și subiecte de actualitate, duminică, în „Apropo TV”

22 April 2016

Duminică, de la 13.05, Andi Moisescu le aduce telespectatorilor cea de-a doua ediție Apropo TV a celui de-al 23-lea sezon, cu invitați de seamă și subiecte interesante.

Andi Moisescu

România care este va prezenta principalele teme de discuție ale săptămânii, din diverse domenii. Emisiunea va continua, în mod tradițional, cu Apropo TV de colecție, iar Andi Moisescu va discuta împreună cu Lucian Mândruță, Adriana Săftoiu, Gojira, Alina Plugaru și Dan Silviu Boerescu despre tema începută în ediția trecută, Sexgate-uri ca la noi acasă.

Tot duminică, în cadrul rubricii 101 locuri, vom vizita, cu mocănița, Valea Vaserului, iar în Next Gen vom face cunoștință cu membrii grupului RoadKillSoda.

Amalia Enache și Orlando Nicoară vor veni săptămâna aceasta la Apropo TV și vor vorbi despre Twitter, în cadrul rubricii Trend Box.

The Pubfather ne va aduce deliciile moldovenești și vom urmări câteva spoturi din Republica Moldova, care vor fi comentate de către Emilian Arsenoaiei, Răzvan Mătășel și Mitoș Micleușanu împreună cu Andi Moisescu.

Recent a avut loc premiera filmului Cartea junglei în cinematografele din România, un moment potrivit pentru a fi prezentat și în cadrul rubricii 101 Arte.

Duminică, de la 13:05 sau în reluare, după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească o nouă ediție marca Apropo TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare