; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Morr toti dusmanii 1

Comedy Central prezintă: „Morr toți dușmanii”

17 October 2016

Toamna aceasta, ca parte din reînnoirea locală a Comedy Central, postul TV a lansat un nou show: „Morr toți dușmanii'. Serialul incorect politic, realizat ca un spectacol cu marionete, are ca personaje principale doi ursuleți de pluș care locuiesc în Berceni și urmărește poveștile acestora din cartier sau din oraș.

Producția locală a pornit de la originalul „Bears from da hood', serial inițial lansat în Ungaria în 2008, care până în prezent a ajuns la peste 200 de episoade. Ca urmare a ratingurilor mari, Comedy Central a invitat o echipă românească de comedie pentru a rescrie complet scenariul astfel încât acesta să reflecte cultura locală, scena și climatul public și, nu în ultimul rând, ghetoul românesc.

[Not a valid template]

Proiectul a fost dezvoltat de grupul Sector 7. Cei doi membri responsabili pentru transformarea completă a scenariului sunt Alex Coteț și Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc și Costel Bojog au dat voce ursuleților de pluș.

Meleu, dublat de Costel Bojog, este un ursuleț hiperactiv cu gusturi vestimentare îndoielnice, cu o poreclă care ar trebui să-l facă să pară dur, când de fapt e numai gura de el.

Butoi, dublat de Cătălin Babliuc, este dolofan și are vocea joasă, un ursuleț relaxat cu o poreclă pe care numai Meleu putea să i-o aleagă.

Cele două personaje locuiesc în Berceni și se adresează unul altuia după porecle, și nu după nume, cum bineînțeles că ar face orice băiat de cartier.

„Cel mai bine ne-am distrat când am început să creăm personajele și le-am făcut să sune ca niște urși de cartier din România, cu argoul și dialectele noastre și cu subiecte de discuție plauzibile. Cine are cele mai mișto haine, cine-i cel mai șmecher, cine bate pe cine? Băieții de cartier abordează anumite subiecte și au un stil specific, vorbesc ca niște analfabeți și fac mereu aceleași greșeli. Deși a fost amuzant, chiar a fost o provocare să îi facem pe ursuleții din Berceni să vorbească într-un argou nuanțat, credibil', spune Alex Coteț, membru Sector 7.

„Morr toți dușmanii' este difuzat de Comedy Central în fiecare zi, în clipuri de 1-2 minute difuzate în timpul pauzelor publicitare, începând din această toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare