; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rick and Morty 1

Comedy Central lansează în România serialul de animație „Rick și Morty”

12 October 2017

Începând de joi, 12 octombrie, de la ora 22.30, împătimiții serialelor de animație din România vor putea călători în lumi fantastice, împreună cu zăpăciții Rick și Morty. Binecunoscutul sitcom va fi difuzat în premieră națională pe Comedy Central, în fiecare joi, la ora 22.30.

Rick Sanchez este un om de știință nebun, alcoolic și posesiv, care se mută în casa fiicei sale după 20 de ani de absență, atrăgându-l pe nepotul său naiv, Morty, în vârstă de 14 ani în aventurile sale care depășesc granițele realului. Un alt personaj cheie din acțiune este sora lui Morty, Summer,17 ani. Personajele călătoresc spre alte planete și dimensiuni fantastice folosind mașina zburătoare a lui Rick sau alte metode nebune pe care telespectatorii le vor descoperi cu fiecare episod.

Primul sezon pe care românii vor avea ocazia să îl urmărească aduce în centrul atenției subiecte precum roboți sexy, accesul la televizor din realități multiple, petreceri intergalactice sau experimente absurde. O combinație între drama de familie și science-fiction cât se poate de serios, „Rick și Morty' abundă în umor original și situații neașteptate. 

Produs de Dan Harmon și Justin Rolland în 2013, serialul s-a născut inițial ca o parodie animată la filmul „Înapoi in viitor' și a fost dezvoltat mai târziu într-un show de animație. Încă de la început și până la cel de-al treilea sezon, filmat și difuzat în 2017, „Rick și Morty' a înregistrat recenzii pozitive unanime, care confirmă creativitatea și umorul pentru care continuă să fie apreciat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare