; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Archer 2

VIDEO. Comedy Central difuzează un nou serial animat pentru adulți, „Archer”

16 January 2017

Luna ianuarie aduce la Comedy Central România unul dintre cele mai populare seriale de animație din SUA, „Archer'. Producția va fi difuzată vinerea, de la ora 22.00, câte două episoade.

Difuzat încă din 2009, „Archer' este unul dintre cele mai vizionate serialele de animație din SUA, iar, în 2016, a câștigat două premii Emmy pentru Cea mai bună animație' și „Cel mai creativ program în format creativ'.

ISIS (International Secret Intelligence Service) constituie fundalul acţiunii serialului, al cărui personaj principal este spionul Sterling Archer, al cărui nume de cod este „Ducesa'. Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, care este și superiorul lui. În afara de o mama egocentrică, Archer trebuie să se confrunte și cu fosta lui iubită, Lana Kane și noul ei partener, Cyril Figgis.

Un alt personaj care contribuie la situațiile amuzante din fiecare episod este Cheryl, cunoscută de asemenea sub numele de Carol, naiva asistentă a lui Mallory. Este îndrăgostită de Archer, are tendințe piromane și masochiste, mănâncă o plantă de birou și adesea adulmecă sau înghite clei.

[Not a valid template]Deși este un maestru al disimulării și își duce misiunile la capăt cu succes, spionul nu are alte interese în afara plăcerilor: alcoolul, femeile și mașinile. Archer nu este vreun tip simpatic și nici responsabil, așa cum cere fișa postului de spion, ci afemeiat și irascibil, devenind astfel opusul lui James Bond.

„Archer' se distinge prin umorul ireverent, fiind în prezent al doilea cel mai vizionat serial de grupa de vârstă 18 – 34 ani. Intriga și personajele sunt construite în jurul umorului fără perdea, iar farsele pe care acestea și le joacă sunt sadice și lipsite de scrupule.

În ciuda faptului că este un serial de animație, producătorul și scenaristul Adam Rees și-a conturat personajele într-un mod realist, folosind drept sursă de inspirație actorii care le împrumută vocile.

Din distribuția serialului fac parte H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash și Aisha Tyler.

Puteți vedea aici trailer-ul primului sezon „Archer':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Comedy Central prezintă: „Morr toți dușmanii'

Din septembrie, Comedy Central are conținut dedicat pieței locale

Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare