; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tv5monde

Comedii franțuzești savuroase, în aprilie, la TV5MONDE

11 April 2018

Luna aprilie se anunță a fi una plină de comedii savuroase la TV5MONDE. Parodii, personaje extravagante, replici memorabile toate cu subtitrare în limba română.

 

 

Iată ce vei putea urmări:

 


TOUT POUR ÊTRE HEUREUX
 
Joi, 12 aprilie, de la 22:00
Luni, 16 aprilie, de la 00:20
Vineri, 20 aprilie, de la 19:40 
 
Antoine, în vârstă de 40 de ani, nu s-a ocupat niciodată cu adevărat de fiicele lui, în vârstă de 5 și 9 ani. Atunci când își părăsește soția din cauza unui moft, aceasta decide să-i încredințeze fiicele, fără preaviz, pentru cincisprezece zile. Antoine se vede obligat să-și asume rolul de tată.

 

LINVITATION
 
Joi, 19 aprilie, de la 22:00 
Luni, 23 aprilie, de la 00:10
 
Ora 3 dimineața. Raphaël se scoală cu greu din pat pentru a-și ajuta prietenul, Léo, căruia i s-a stricat mașina. La fața locului, acesta descoperă șampanie, prieteni, o petrecere improvizată… Defecțiunea nu a fost decât o stratagemă pusă la cale de Léo pentru a-și testa prietenii!

 

 

PÈRE FILS THÉRAPIE !
 
Joi, 26 aprilie, de la 22:00
Luni, 30 aprilie, de la 00:00
 
Sunt tată și fiu însă nu se suportă unul pe celălalt. A mai rămas o singură soluție: să participe la o ședință de împăcare „Aventures Père Fils”, organizat în defileul din Verdon. Însă între sentimentele de rea credință și trucuri murdare, apropierea este departe de a fi atât de simplă….

 

 

 

LA CONFIANCE RÈGNE
 
Duminică, 22 aprilie, de la 22:00
Vineri, 27 aprilie, de la 19:40
Martie, 1 mai, de la 00:05
 
Chrystèle și Christophe sunt lipsiți de orice valoare morală. Angajați ca menajeri, ei merg din loc în loc, neezitând să fure de la patronii lor oricând se ivește ocazia. El este mai încet, ea este infidelă. Cu toate acestea, se iubesc cu adevărat. Iar când există dragoste, încrederea e nelipsită…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare