Homepage  / Vedete româneşti

„Tati part-time”, încasări impresionante la o lună de la apariția în cinematografele din țară. Câți bani au strâns Eva Măruță și echipa

„Tati part-time”, încasări impresionante la o lună de la apariția în cinematografele din țară. Câți bani au strâns Eva Măruță și echipa
16

de Cristina Țapu,

Eva Măruță a avut un rol principal în filmul de comedie „Tati part-time”. Părerile fanilor au fost împărțite în privința talentului actoricesc al fiicei lui Cătălin Măruță, iar unii au făcut comentarii răutăcioase, fiind de părere că Eva a obținut rolul doar pentru că părinții săi sunt celebri, nu pentru că ar avea un talent real. Iată ce încasări a reușit să strângă filmul despre care fanii au avut atât de multe de comentat.

„Tati part-time”, încasări impresionante la o lună de la apariția în cinematografele din țară

De la premiera în cinematografe, pelicula care a provocat numeroase controverse în jurul Evei Măruță, a fost vizionată de un număr total de 340.789 de spectatori și a reușit să obțină încasări spectaculoase.

eva-maruta-film-tati-part-time-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Până în prezent, filmul a generat încasări totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari), conform informațiilor furnizate de Cinemagia, citată de Libertateapentrufemei.

Fanii trebuie să știe, însă, că acești bani vor fi împărțiți între cinematografe, distribuție și producători, așadar nu reprezintă suma care a intrat în conturile bancare ale Evei sau familiei acesteia.

Eva Măruță a fost criticată aspru pentru rolul din comedia „Tati part-time”

Debutul Evei Măruță său în lumea filmului a generat o serie de critici în mediul online, cu mulți oameni convinși că obținerea rolului se datorează mai mult părinților săi celebri decât talentului său actoricesc.

Conform lui Alex Bogdan, Eva Măruță este un copil foarte talentat, dezinvolt, cu aptitudini în domeniul actoriei, iar criticile pe care le-a primit din partea internauților nemulțumiți sunt unele care nu au un fundament real.

Alex Bogdan s-a declarat impresionat de talentul actoricesc al mezinei familiei Măruță

Alex Bogdan a precizat că oricine nu are prejudecăți și poate gândi echilibrat va considera că Eva este un copil talentat, care a obținut rolul pe merit. De altfel, și criticul de film Irina Margareta Nistor a subliniat că Eva Măruță a făcut un rol bun, având carismă.

„A fost o mare surpriză, am știut oricum de la repetiții că lucrurile o să meargă bine. Am avut un pic de frică pentru că și pentru un actor cu experiență, un film, de un lung metraj, cu un rol principal, e foarte greu, e o provocare foarte mare dar pentru un copil de 8 ani care e la primul proiect. Slavă Domnului că s-a văzut foarte bine că ea e în lumina reflectoarelor, că e obișnuită cu camera și a fost foarte naturală. Adică, una e ce face ea pe TikTok, aici a făcut un personaj”, a povestit Alex Bogdan, conform Click!

Sursă foto: Instagram Tati part-time

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton