; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comedia “Sunt o babă comunistă”, din 23 august pe marile ecrane

30 July 2013

Reputatul regizor Stere Gulea revine pe marile ecrane din 23 august odată cu lansarea în cinematografe a comediei “Sunt o babă comunistă”, care îi va aduce în rolurile principale pe Luminița Gheorghiu, Marian Râlea și Ana Ularu.

La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografică “Moromeții“, Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile și actrița Luminița Gheorghiu.

Povestea filmului este o adaptare după bestseller-ul omonim scris de Dan Lungu.

Scenariul semnat de Lucian Dan Teodorovici si Stere Gulea reproduce atmosfera din carte si păstrează nota umoristică a romanului, dar, în același timp, îi conferă filmului unicitate și originalitate.

Regizorul Stere Gulea declară că „desi aparent s-ar putea spune că nu s-a păstrat foarte mult din carte, la o analiză mai atentă, se poate constata că filmul redă cu fidelitate o mare parte a acțiunii din roman'.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare