; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5d0efa32ae6e12054cf6bf45151a0874_3x3

Comedia „Polițist meseriaș” /„Hot Fuzz” ar putea avea o continuare. Declarațiile lui Simon Pegg

25 May 2020

Simon Pegg (50 de ani), protagonistul excelentei comedii „Polițist meseriaș' /„Hot Fuzz' (2007), nu exclude realizarea unei continuări a aventurilor eroului jucat de el, Nicholas Angel, și ale colegului său, Danny Butterman, informează femalefirst.co.uk. 

Într-o epocă în care continuările și remake-urile sunt, tot mai des, garanția poveștilor de succes, Simon Pegg a vorbit, într-un interviu luat de Movieweb.com, despre o posibilă continuare a filmului care poate fi considerat al doilea din „trilogia Cornetto' (primul fiind „Lupta cu zombi'/„Shaun of the Dead', din 2004, iar al treilea „Sfârșitul lumii'/ „The World’s End', din 2013), avându-i pe Simon Pegg și pe Nick Frost drept protagoniști și pe Edgar Wright ca regizor și scenarist.  

„Cred că «Hot Fuzz» se pretează cel mai bine dintre toate cele trei la o continuare, pentru că aventurile cinematografice cu polițiști sunt deseori reluate cu succes', a spus actorul.

El a sugerat că, dacă „Hot Fuzz' era concentrat pe aventurile polițistului Nicholas Angel, pe care l-a jucat în 2007, transferat de la Londra într-un sătuc, noul film s-ar putea concentra, în oglindă, pe povestea partenerului de atunci al lui Angel, Danny Butterman (jucat de Nick Frost), mutat împreună cu el la Londra din micul sat. 

„Eu și Edgar (Wright – n.r.) glumeam mereu despre un fel de nou «Crocodile Dundee», cu Danny și Angel ajunși din nou în marele oraș, povestește Pegg. Actorul a mai vorbit, de asemenea, și despre un posibil spin-off al filmului „Hot Fuzz', în care eroii să fie alte două personaje ale poveștii: Andy Wainwright (jucat de Paddy Considine) și Andy Cartwright (jucat de Rafe Spall). 

„Am fi încântați să depășim momentul «trilogiei» și să facem și altceva, a spus Pegg. Toate acele filme, „Lupta cu zombi', apoi „Polițist meseriaș' și „Sfârșitul lumii', care sunt mai degrabă o trilogie tematică decât una cronologică, au avut în ele o scânteie, care apoi s-a terminat. Oricum, probabil că sunt prea bătrân să-l mai joc pe Nicholas Angel, a zis Pegg, deși mi-ar plăcea, a fost foarte amuzant'. 

Între timp, pe Simon Pegg l-am revăzut în „Ready Player One: Să înceapă jocul' (2018), „Misiune: Imposibilă. Declinul' (2018) și „Cristalul întunecat: Epoca rezistenței' (2019). 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare