; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_afis_Mama mic

Comedia ,,Mamă, ce zi!” intră de vineri în cinematografe

11 May 2016

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman', cei doi îşi reunesc forţele şi revin pe marile ecrane din 13 mai, în filmul ,,Mamă, ce zi!', un eveniment cinematografic care a rezervat partituri principale şi pentru: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis și Kate Hudson.

[Not a valid template]

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi una memorabilă. „Mamă, ce zi!' este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.

Premiera comediei ,,Mamă, ce zi!' pe marile ecrane din România a fost salutată și de un număr impresionant de vedete, în cadrul unui amplu eveniment organizat de distribuitorul filmului Freeman Entertainment şi Beauty One, compania care de peste 10 ani este alegerea numărul unu a saloanelor de succes, oferind produse profesionale şi servicii de înfrumusețare de cea mai bună calitate.

[Not a valid template]

Adelina Pestriţu, Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Alina Laufer, Cristina Cioran, Alexia Talavutis, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Kamara, Camelia Bălţoi (Digi TV) şi Mihaela Cozmolici (Utv) s-au simţit răsfăţate de echipele de stilişti prezente la eveniment şi au urmărit cu încântare comedia care le aduce pentru prima oară împreună pe marile ecrane pe Julia Roberts, Jennifer Aniston şi Kate Hudson.

Distribuită de Freeman Entertainment, comedia romantică ,,Mamă, ce zi!' are premiera în cinematografele din ţară pe data de 13 mai 2016.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare