; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO:Povestea din „Las Fierbinți” ia startul diseară!

01 March 2012

Cu un scenariu aparte, cu umor, un subiect specific românesc și personaje care vă vor descreți frunțile, serialul Las Fierbinți' debutează la Pro TV pe 1 martie, de la 20.30. Regizat de Dragoș Buliga și Constantin Popescu, după un scenariu de Mimi Brănescu, serialul va spune povești rurale amuzante și autentice.

Întreaga acțiune a fost filmată într-o localitate reală, Fierbinți Târg, din județul Ialomița, chiar în casele și curtile localnicilor, la căminul cultural sau la primărie.

„Ideea de a filma în locații reale a venit de la sine, odată cu ideea întregului produs', recunoaște regizorul Dragoș Buliga.

„Veridicitatea acțiunilor și a personajelor este sprijinită tocmai de realismul impus de locații și de personajele secundare, care sunt din Fierbinți și cărora le mulțumesc pentru talentul de care au dat dovadă', mai spune acesta.

Acțiunea din „Las Fierbinți' e tipic românească

În „Las Fierbinți', vice-primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea să îi ia locul actualului primar și se bazează pe sprijinul cârciumarului Bobiță (Mihai Bobonete) și al prietenului acestuia, Giani (Costi Diță), șmecherașul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este șeful de post, Doru (Iulian Postelnicu) este învățătorul satului, iar Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardileș (Mihai Mărgineanu) și Moş Peleuş (Horațiu Mălăele), bețivii satului, sunt apariții colorate și pline de umor.

Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră

Coloana sonoră a serialului „Las Fierbinti' este originală și poartă semnătura lui Mihai Mărgineanu, care recunoaște că multe dintre melodii au fost compuse chiar pe platoul de filmare.

„Datorită scenariului, nu trebuie decât să-ți lași mintea deschisă și versurile apar la doar câteva momente de la replica actorului. Iar actori ca Horațiu Mălăele, Gigi Ifrim sau Mihai Bobonete te scot din cea mai sumbră stare pe care ai putea s-o ai la un moment dat. Comedia e grea!', spune Mărgineanu.

Vezi aici mai multe multe de pe platourile de filmare:

img_2391

Picture 1 of 18

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare