; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramon Sanchez

Columbianul de la “România Dansează”, show la “X Factor”

08 October 2013

Ramon SanchezEdiţia de duminică a show-ului X Factor' a readus pe scenă personaje pe care telespectatorii nici nu au apucat să le uite. Unul dintre ele este Ramon Sanchez, fostul concurent de la România Dansează'.

Columbianul a venit la X Factor' şi a punctat cu o melodie care a ridicat sala în picioare, făcând-o pe Delia i se alăture pe scenă, moment în care au incins scena cu dansul lor.

După ce juraţii de la România Dansează', CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac, au fost impresionaţi de spectacolul pe care l-a făcut Ramon Sanchez, duminică, şi Delia, Cheloo şi Dan Bittman au avut numai cuvinte de laudă la adresa columbianului. Mai mult decât atât, juraţii l-au provocat să cânte o melodie în limba română.

Cele două melodii pe care le-a interpretat Ramon i-au făcut pe cei trei juraţi să acorde trei de DA', dar nu înainte ca Bittman să-l felicite pentru felul în care a cântat: Mă enervează românii noştri care n-au venit să cânte în română şi ziceau că nu ştiu nicio piesă şi vine el din Columbia şi cântă Lalele, lalele.'

Un nou episod X Factor' va putea fi urmãrit duminica viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare