; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Colin Farrell îşi caută o iubită bună la suflet

05 September 2012

Actorul irlandez Colin Farrell (36 de ani) a lăsat de mult în urmă tinereţea zbuciumată, când se iubea cu Britney Spears şi Demi Moore, făcea un sex tape cu fostul model „Playboy' Nicole Narain şi era dependent de droguri. Acum, actorul din „Total Recall. Memorie programată' îşi cauză o iubită cuminte:

„Pe măsură ce îmbătrânesc şi devin mai calm şi mai liniştit, calitatea principală pe care o găsesc din ce în ce mai atrăgătoare la o femeie este bunătatea. Simţul aventurii şi al umorului sunt şi ele importante, dar bunătatea şi atenţia faţă de cei din jur e cel mai atrăgător lucru la oricine. Am trăit iubiri romantice şi sper că o voi face din nou. Dar până atunci, mă simt bine aşa. Primesc destulă dragoste în viaţă, de la cei doi băieţi ai mei şi de la câţiva prieteni buni pe care îi preţuiesc mult', a explicat el revistei „Hello!'.

Farrell are un fiu (James, 9 ani, care suferă de sindromul Angelman, ce provoacă probleme de dezvoltare ale creierului) cu fosta iubită Kim Bordenave şi un fiu (Henry, care împlineşte trei ani în octombrie), cu fosta iubită Alicja Bachleda-Curus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare