Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, vacanță exotică cu cele două fiice. Care e motivul pentru care le-a dus în Dubai: „Să nu le tenteze mai târziu”

Codin Maticiuc, vacanță exotică cu cele două fiice. Care e motivul pentru care le-a dus în Dubai: „Să nu le tenteze mai târziu”
13

de Cristina Țapu,

S-au dus vremurile în care Codin Maticiuc era cunoscut ca fiind un adevărat crai de Dorobanți. Astăzi, Codin își împarte timpul între numeroasele proiecte pe care le are și familie. Recent, Codin a fost într-o vacanță cu familia în Dubai și a distribuit o fotografie care a adunat zeci de comentarii din partea fanilor.

Codin Maticiuc, vacanță în Dubai cu familia

Codin Maticiuc a distribuit pe contul de Instagram o imagine în care apare în piscină, alături de cele două fiice pe care le are alături de Ana Pandeli.

Descrierea pe care a scris-o în dreptul imaginii i-a amuzat pe internauți și i-a determinat să scrie tot felul de comentarii la fel de comice.

„Le dau mult Dubai nu cumva să le tenteze vreun fraier mai târziu cu oferta asta”, a scris Codin Maticiuc.

„Îți faci griji degeaba, toate suntem tentate, mai devreme sau mai târziu, de un fraier!”, „Da, tatăl meu a făcut la fel: a scris pe un tricou Dubai și m-a dus la râul care curge în proximitatea casei mele. Am fost înțepată de niște cioburi , dar fraierii au fost ținuți departe”; „Oricât de inteligente am fi, oricâte ne-ar fi oferit părinții, toate am fost tentate de un fraier, la un moment dat! Au și fraierii rostul lor!” au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Codin Maticiuc, imagini adorabile cu fiica lui cea mică. Ilinca a împlinit un anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

În cadrul unui podcast, Codin Maticiuc a împărtășit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, atunci când a aflat că fiica sa, care a împlinit patru ani în luna mai a anului trecut, suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, cu potențial de a duce la orbire.

Afecțiunea de care suferă Smaranda este întâlnită extrem de rar, cu un caz depistat la un milion de oameni. Cu toate acestea, din fericire, boala nu s-a dezvoltat atât de mult încât să afecteze grav văzul Smarandei.

Ana, partenera de viață a lui Codin Maticiuc, are un fiu în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară. Omul de afaceri dedică timp pentru a petrece momente speciale alături de el, implicându-l în diverse activități, inclusiv călătorii în afara țării. Codin nu face diferențe între fiul Anei și cele două fiice pe care le are alături de acesta, încercând să fie un tată exemplar pentru toți trei.

Sursă foto: Instagram Codin Maticiuc

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton