; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge si Capcaunita

Codin Maticiuc s-a îndrăgostit de Căpcăuniță: „Dacă accepți o cină, promit să o gătesc chiar eu!”

09 October 2020

Masked Singer România, show-ul care a ridicat misterul la rang de artă, are astăzi o ediție specială. De la ora 20:30, cele 8 celebrități calificate în această etapă se vor lupta ca să-și păstreze locul în cea mai secretoasă competiție a planetei. La finalul serii, două dintre ele vor pleca acasă. 

 

Codin Maticiuc va recunoaște astăzi că a dezvoltat o pasiune pentru una dintre măștile show-ului Masked Singer România. 'M-ai emoționat foarte tare și data trecută cu piesa Laurei Stoica și acum ai reușit să mă impresionezi din nou alegând una dintre melodiile mele preferate. Vreau să-ți spun că m-am îndrăgostit de tine. Dacă accepți o cină, promit să o gătesc chiar eu!', îi va spune Căpcăuniței imediat după interpretarea acesteia.

 

Cei patru detectivi vor merge pe mai multe piste în încercarea de a afla ce vedete se ascund sub cele 8 măști rămase în competiție: Fetița Zurli, Lidia Buble, Laura Cosoi, Irina Rimes, Elena Băsescu, Anca Serea, Mariana Bitang, Dan Helciug, Vali Crăciunescu sau Emil Rengle sunt câteva dintre variantele propuse. Dacă vor avea dreptate, vedem astăzi, de la 20:30, la PRO TV.

 

Iepurele, Corbul, Căpcăunul, Panda, Tigrul, Vulpoiul, Leoaica și Unicornul se vor împărți în această seară în două grupe și vor lupta pentru voturi până la ultima notă. Surpriza serii: nu una, ci două măști vor fi eliminate din emisiune și se vor demasca. Pentru cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, misiunea nu este deloc ușoară. Dacă săptămâna trecută Inna a reușit să-și dea seama că sub masca Monstrului se afla actorul Florin Piersic Jr., în ediția de astăzi, un alt detectiv va ghici celebritatea de sub mască. Cine este și cum va reacționa când va afla

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare