Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, mesaj pentru toți cei care-l numesc băiat de bani gata: „Să nu înțeleagă lumea greșit!”

Codin Maticiuc, mesaj pentru toți cei care-l numesc băiat de bani gata: „Să nu înțeleagă lumea greșit!”
14

de Cristina Țapu,

Codin Maticiuc, în vârstă de 43 de ani, s-a săturat să fie numit băiat de bani gata și a decis să ofere un răspuns cât se poate de clar tuturor celor care îl critică.

Codin Maticiuc, răspuns dur pentru cei care-l numesc băiat de bani gata

Codin Maticiuc are o carieră remarcabilă și, pe lângă activitățile de pe platourile de filmare, este implicat în diverse proiecte, inclusiv sociale. De-a lungul timpului, au circulat mai multe zvonuri despre el, iar unii români îl percep doar ca pe un bărbat dintr-o familie înstărită.

Originea sa într-o familie înstărită a generat multe comentarii, iar mulți internauți au sugerat că nu ar avea realizări semnificative. În fața acestor insinuări, Codin Maticiuc a decis să ofere un răspuns tuturor criticilor. Invitat la podcastul impresarei Anamaria Prodan, Codin Maticiuc a dezvăluit că a muncit din greu încă din perioada facultății.

Codin-Maticiuc-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Să nu înțeleagă lumea greșit, eu am muncit la 23 de ani când tatăl meu a văzut cum sunt la facultate. A zis că trebuie să muncesc. Oricum eu am muncit și în timpul facultății, munceam în Constanța în port, mă trimitea la firmele cu care lucra să văd ce fac ei, pe nave, am intrat în nave. Am muncit și eu, doar că neplăcându-mi, nu făceam ceva ok în acel domeniu”, a povestit Codin Maticiuc, în podcastul menționat anterior.

La vârsta de 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a două fetițe pe care le are din relația cu frumoasa Ana Pandeli. În plus, Codin se comportă precum un tată și cu băiatul pe care partenera sa îl are dintr-o altă relație, un adolescent în vârstă de 13 ani.

Astăzi, Codin își împarte timpul între proiectele în care este implicat, activități caritabile și familie, iar trecutul său tumultos și porecla de crai de Dorobanți sunt doar o amintire spre care privește cu detașare . Iată ce a declarat Revistei Viva! despre vremurile zbuciumate în care nu avea o relație stabilă și se afișa frevent la brațul diferitelor domnișoare.

El a dezvăluit că nu a înțeles niciodată de ce a fost supranumit „Craiul de Dorobanți” pentru că toate cuceririle sale nu au avut loc ușor, ci prin multă muncă, efort și sacrificii. În plus, Codin nu s-a considerat niciodată un crai, frumos și parcă desprins din basme, ci mai degrabă un zmeu cu noroc.

Codin Maticiuc este implicat în numeroase activități caritabile

Codin Maticiuc a venit pe lume la București pe 5 octombrie 1980 și a studiat la unul dintre cele mai prestigioase licee ale Capitalei, respectiv „Jean Monet”. Ulterior, a obținut o licență în Drept la Universitatea Româno-Americană și a absolvit cursurile unei școli de actorie și film.

Codin Maticiuc este o figură controversată în lumea showbiz-ului românesc, fiind recunoscut ca un „băiat de bani gata” datorită poziției sociale de care a beneficiat în urma tatălui său, Ion Maticiuc, un cunoscut om politic.

Codin este apreciat atât pentru reușitele sale în domeniul cinematografiei, cu proiecții care au avut un succes răsunător, cât și pentru lucrările sale literare, printre care se remarcă biografia lui Nuțu Cămătaru, un temut interlop al României.

Mai mult decât atât, Codin este implicat în Fundația Filantropică Metropolis, o organizație deschisă de părinții săi și pe care o administrează în prezent. Prin intermediul acesteia, actorul a contribuit semnificativ la sprijinirea refugiaților ucraineni. Mai mult decât atât, numele său este strâns legat de diverse proiecte cu scopul de a moderniza spitalele din România.

Sursă foto: Instagram Codin Maticiuc

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton