Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, mesaj special pentru fani după ce a adoptat trei cățeluși maidanezi. „Nu avem voie să dăm bani pe cei de rasă”

Codin Maticiuc, mesaj special pentru fani după ce a adoptat trei cățeluși maidanezi. „Nu avem voie să dăm bani pe cei de rasă”
11

de Cristina Țapu,

Codin Maticiuc este cunoscut nu doar pentru activitatea sa în domeniul cinematografiei și a divertismentului, ci și prin prisma implicării sale în diferite activități caritabile. Codin Maticiuc a făcut recent un gest impresionant, care ar putea servi drept model celorlalți. Iată detaliile!

Codin Maticiuc a decis să adopte trei cățeluși de la centrul ASPA București

Codin Maticiuc a povestit pe pagina personală de Facebook faptul că în urmă cu doar câteva zile a vizitat adăpostul ASPA din București, în care sunt ținute animalele abandonate. El și iubita sa, Ana Pandeli, au decis să adopte trei cățeluși adorabili pentru copii lor. Afaceristul a explicat că este adeptul adopției animalelor, nu cumpărării acestora și că a învățat acest lucru de la mama sa.

În week-end mi-am dus toti trei copiii la ASPA si le-am luat fiecăruia un cătel de acolo.

Regula familiei mele, instaurata de mama, este că NU cumpărăm catei. Adoptam. Atât timp cât niste cätei sunt pe strazi sau în adaposturi, noi nu avem voie să dam bani pe cei de rasã. Salvăm.

Valabil si pentru pisici. In trecut am avut 8 câini, toti maidanezi si un pisic. In prezent avem trei pisici, una la mine, una la ai mei, una în curte si acum trei pui.

Vin în câteva zile cu o filmare pe Youtube despre adopție așa că lăsați un subscribe la mine pe canal”, a fost mesajul pe care Codin Maticiuc l-a scris pe contul personal de Facebook.

Codin Maticiuc, imagini adorabile cu fiica lui cea mică. Ilinca a împlinit un anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

La vârsta de 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a două fetițe pe care le are din relația cu frumoasa Ana Pandeli. În plus, Codin se comportă precum un tată și cu băiatul pe care partenera sa îl are dintr-o altă relație, un adolescent în vârstă de 13 ani.

Codin Maticiuc este implicat în activitățile caritabile

Astăzi, Codin își împarte timpul între proiectele în care este implicat, activități caritabile și familie, iar trecutul său tumultos este doar o amintire spre care privește cu detașare.

Codin Maticiuc este o figură controversată în lumea showbiz-ului românesc, fiind recunoscut ca un „băiat de bani gata” datorită poziției sociale de care a beneficiat în urma tatălui său, Ion Maticiuc, un cunoscut om politic.

Codin este apreciat atât pentru reușitele sale în domeniul cinematografiei, cu proiecții care au avut un succes răsunător, cât și pentru lucrările sale literare, printre care se remarcă biografia lui Nuțu Cămătaru, un temut interlop al României.

Mai mult decât atât, Codin este implicat în Fundația Filantropică Metropolis, o organizație deschisă de părinții săi și pe care o administrează în prezent.

Sursă foto: Facebook – Instagram Codin Maticiuc

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton