; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maticiuc esmeralda pimentel

Codin Maticiuc, coleg cu Esmeralda Pimentel. În ce proiect este implicat

25 November 2020

Codin Maticiuc, cel pe care l-am urmărit anul acesta în rolul de detectiv în cadrul emisiunii „Masked Singer România' (Pro TV) va juca într-un nou film pregătit de regizorul serialului „Vlad' (Pro TV), Jesus del Cerro. În noul proiect, mondenul va fi coleg cu actrița de telenovele Esmeralda Pimentel 

Jesus del Cerro pregătește o comedie spaniolă în care va juca Codin Maticiuc, doi actori spanioli Miguel Angel Munoz și Pablo Puyol, dar și actrița de telenovele Esmeralda Pimentel, pe care o cunoaștem din producții precum; „Abisul pasiunii', „Culorile iubirii' sau  „Cum m-am îndrăgostit' 

Filmările peliculei „ Dos Vacas Y Una Burra' au început pe 21 noiembrie  în Spania, iar vestea a fost dată chiar de Codin pe rețelele de socializare. 

„Mă aflu în nordul Spaniei alături de regizorul Miami Bici, Jesus del Cerro, pentru un rol secundar în comedia spaniolă Dos Vacas Y Una Burra.
Am parte de multe premiere: personajul meu deși e român vorbește spaniolă și eu n-o vorbesc deloc. Este prima dată când joc un personaj de un comic brut efectiv. Joc alături de doi spanioli foarte cunoscuți Miguel Angel Munoz și Pablo Puyol dar și de a actriță star din Mexic: Esmeralda Pimentel.
Deși e un film spaniol mi-ar plăcea să-l pot aduce cândva și-n cinematografele din România', a scris Codin.

Mă aflu în nordul Spaniei alături de regizorul Miami Bici, Jesus del Cerro, pentru un rol secundar în comedia spaniolă…

Publicată de Codin Maticiuc pe Miercuri, 25 noiembrie 2020

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare