Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, adevărul despre bani și opulență: „Sunt un bătrân de bani gata!”. Ce cheltuială imensă regretă 

Codin Maticiuc, adevărul despre bani și opulență: „Sunt un bătrân de bani gata!”. Ce cheltuială imensă regretă 

de Redactia Tvmania

Codin Maticiuc este un om asumat, cu mult bun simț și cu dorința de a face cât mai multe lucruri. De la acte caritabile, până la filme, tik-tok-uri și călătorii, care mai de care mai interesante. Face totul din pasiune, fără vreun interes ascuns, iar transparența de care dă dovadă este una dintre armele lui cele mai puternice. 

 

 

Recunoaște că a fost un copil de bani gata, iar acum se autointitulează „bătrân de bani gata”, pentru că are 41 de ani. Nu îi place opulența și nu înțelege vanitatea. Îi plac, însă, petrecerile și recunoaște că în momentul în care se îmbată, îi place să se urce pe mese. 

 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Codin Maticiuc a fost întrebat dacă a fost un copil de bani gata. 

 

„100%. Depinde de definiție. Eu definesc copilul de bani gata și consider că (…) în continuare o definesc așa: dacă ai cheltuit mai mulți bani decât ai produs…acum trebuie să fac un calcul în ultimii doi ani, s-ar putea să fi produs deja mai mult decât am cheltuit. Dar eu am cheltuit atât de mult, încât tot nu recuperez câți bani am cheltuit”, a spus Codin. 

 

Ce cheltuială regretă Codin Maticiuc

 

„Absolut nimic nu regret. Au fost niște momente în care așa am considerat. Eu am plătit distracția mea, râsetele, zâmbetele, în continuare plătesc pe același lucru. Am fost în vacanță în Africa, a fost foarte scump, dar mi-am dorit să merg în safariurile respective”, a spus Maticiuc. 

 

 

Și-a cumpărat un Ferrari, dar a renunțat la el. Are acum un Mercedes SL de care e foarte încântat. Într-adevăr, trece neobservat, dar tocmai asta îi și place la el. 

 

„Când mă duc în curte la Fundeni, nu m-aș duce cu Ferrari. Acolo în curtea aia sunt numai oameni cu probleme. Eu când mă duc acolo cu SL-ul, am parcat, am intrat, m-am dus pe secție. Parcă nu am deranjat atât de tare”, a spus Codin. 
 

În plus, el spune că are anumite plăceri pe care nu și le refuză, dar nu din dorința de a epata, ci doar pentru că se simte bine făcându-le.  Nu îi plac hainele pe care scrie mare logo-ul firmei și spune că nu înțelege nevoia de a te îmbrăca astfel încât să comunici că ești bogat. 

 

 

„Bă, mie îmi place să mă duc la LOFT. Îmi place muzica de acolo, îmi plac oamenii care vin acoo, îmi place ce se întâmplă acolo. Mie acolo îmi place. Nu poți să zici, stai puțin, e ostentativ, du-te la Vintage. Mă duc și la Vintage. Dar mie îmi place la LOFT. Și când mă îmbăt, îmi place să mă sui pe masă. Ăsta sunt, îmi place să mă sui pe masă când mă îmbăt, mai am și un trabuc în gură și un pahar de vodcă, că asta beau, nu beau șampanie. Și cumva sunt ostentativ, dar în același timp (…) sunt lucruri pe care le fac și care îmi fac plăcere. Trabucul e unul. Îmi place treaba asta, dar nu fac să fie ostentativ. Ostentativ, de dragul să fie ostentativ, detest din toată ființa mea. Detest hainele pe care scrie firma..nu înțeleg de ce trebuie să fii, cum zice Bendeac, un panou de reclamă pentru…Balmain, sau ce scrie pe tine, Versace (..) Cât de prost să fii un tricou care costă oriunde 1 euro și după aia la magazin îl iei cu 10, 12 euro..Adica, care-i treaba? De ce aș purta un tricou pe care scrie efectiv „am bani și vreau să vă comunic?”
 

 

Poți urmări podcastul integral aici: youtube.com/watch

 

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton