Homepage  / Vedete româneşti

Cod roșu de frumusețe! Care este ritualul de îngrijire pe care Iulia Pârlea îl respectă cu sfințenie. EXCLUSIV

Cod roșu de frumusețe! Care este ritualul de îngrijire pe care Iulia Pârlea îl respectă cu sfințenie. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Suntem în plină vară, prin urmare prognozele cu temperaturi caniculare sunt deja ceva obișnuit pentru Iulia Pârlea. Dincolo însă de atenționări și coduri roșii și portocalii, sezonul estival vine și cu un plus de îngrijire pentru prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV. Care este rutina sa de îngrijire?

Iulia Pârlea, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai agreabile prezențe de pe micul ecran, iar imaginea sa este ireproșabilă. De la machiaj până la vestimentație, prezentatoarea TV știe foarte bine să se pună în evidență. Și respectă întocmai ritualul de îngrijire, indiferent că este sau nu în vacanță, la plajă.

Dacă acum câțiva ani stăteam la soare până mă făceam neagră, am observat că în ultimii ani nu-mi mai place să fac asta și am înțeles că nici nu e sănătos. Merg pe plajă dimineața sau după ora 16:00 și, neapărat, folosesc cremă cu factor de protecție. Am genă bună, dar nu mă culc pe o ureche și am început să fiu mult mai atentă la sănătatea mea din toate punctele de vedere. În ceea ce privește tenul, merg o dată pe lună la tratamente, în rest am o rutină de skincare stabilită de verișoara mea, care cu asta se ocupă, de care mă țin cu sfințenie: demachiere, hidratare, cremă cu factor de protecție”, ne-a dezvăluit vedeta Pro TV.

Iulia este la fel de fermecătoare și fără machiajul specific vedetelor care apar la TV. De altfel, a primit și complimente de la oamenii obișnuiți care au recunoscut-o în diverse locuri.

Chiar săptămâna trecută mi-a spus o doamnă, la supermarket : „Vai, dar în realitate păreți mai firavă”. Acum nu știu dacă e de bine sau de rău. (râde) În rest, cei mai mulți îmi spun că îmi stă mai bine fără machiaj…”, am mai aflat de la prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV.

Cât despre dieta alimentară din sezonul estival… „Vara, eu mănânc foarte multe fructe, pepene mai ales. Iar cand sunt în vacanță, mâncarea de bază este peștele. Mănânc și fructe de mare, dar fără creveți, nu-mi plac. În rest, multe legume, iaurturi… Carne mai puțin”, spune Iulia Pârlea.

Foto: Instagram

Iulia-Parlea-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton